Știri externe

Tragedie în lumea fotbalului! A murit la doar 19 ani

Lumea fotbalului a fost lovită de o tragedie de proporții, după ce unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Lazio Primavera a murit la doar 19 ani, când avea tot drumul înainte pentru a-și face o carieră de succes. Daniel Guerini a fost implicat într-un accident rutier, din care nu a mai putut fi salvat de către medici.

Daniel Guerniri, mort la 19 ani

Daniel Guerini a fost jucător la echipa Primavera a clubului Lazio, unde a și crescut, de altfel. Se întorsese aici în ianuarie, după ce a plecat de la Torino, și avea contract pe 4 ani. Mijlocașul de doar 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident rutier deosebit de grav. Mașina în care se afla tânărul fotbalist a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar impactul a fost devastator pentru Guerini, care nu a mai putut fi salvat.

Deși medicii au ajuns la fața locului și au încercat să-l salveze, tânăra stea a fotbalului nu a mai rezistat. Ceilalți doi tineri cu care se afla în mașină au fost internați la spital în stare gravă, iar celălalt şofer a fost internat și el, în stare de şoc.

„Suntem şocaţi de durere. Preşedintele şi toţi cei de la clubul Lazio sunt împreună cu familia tânărului Daniel Guerini”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Twitter a clubului Lazio.

Daniel a împlinit de curând 19 ani

Data pe 24 martie este zi de doliu pentru toți cei care l-au cunoscut pe Daniel, care au jucat cu el pe teren, dar și pentru cei care i-au apreciat activitatea. În urmă cu doar câteva zile, duminică, tânărul împlinise 19 ani.

El se afla în mașină cu doi prieteni de vârste apropiate, într-un Smart For Four, care s-a lovit frontal cu Mercedes Clasa A condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani. Doar fotbalistul a fost cel care a decedat, suferind cele mai multe leziuni grave. Evenimentul s-a produs chiar în Roma.

Comments are closed.