Știri externe

Tragedie în lumea fotbalului! Un tânăr fotbalist a fost împușcat mortal

În ultima vreme am auzit tot mai multe tragedii din întreaga lumea. Tineri cu speranțe, cu tot viitorul în față și cu poftă de muncă sfârșesc în cele mai cumplite moduri. Aflăm acum că o altă întâmplare de acest fel a avut loc. Un tânăr jucător a fost împuşcat mortal, la o petrecere de Halloween.

Fotbalist ucis la 22 ani

Lumea mondială a fotbalului este șocată, după ce un tânăr fotbalist a fost ucis cu sânge rece, la doar 22 de ani. Totul s-a petrecut în Panama City, capitalul Republica Panama, la un club de noapte din Espacio din cartierul Santa Ana al oraşului.

În acel moment a avut loc un atac armat, în urma căruia s-au tras gloanțe în toate direcțiile. Nimeni nu se aștepta la acest eveniment, pentru că petrecerea decurgea normal și toată lumea se distra, când deodată a fost stricat totul și s-a lăsat cu sânge.


Totul a avut loc în noapte de joi spre vineri, în jurul orei locale 2:00. În urma incidentului, 5 persoane au fost împușcate mortal și alte 7 au fost grav rănite și au fost transferate de urgență la spital. Printre cei ucişi cu sânge rece se numără şi Michael Orlando Ruiz, un tânăr jucător de fotbal în vârstă de numai 22 de ani.

Scandal între găști rivale

Se pare că totul ar fi pornit de la rivalitatea dintre doi găști. Una dintre ele a venit acolo pentru a-și face dreptate, iar cei de partea cealaltă au răspuns și așa a început scandalul. Martorii au sunat după ajutor și salvarea a ajuns în timp scurt, doar că pentru tânărul fotbalist și celelalte patru victime nu s-a mai putut face nimic.

O persoană a murit la faţa locului, iar celelalte patru au fost declarate decedate la Spitalul Santo Tomás. În urma incidentului, au fost făcute două arestări și mai multe persoane au fost audiate.

Comments are closed.