Știri externe

Tragedie în lumea muzicală! A pierit subit, la doar 22 de ani

În ultima vreme, tot mai mulți tineri și-au pierdut viața în cele mai tragice moduri. O mulțime de artiști și alte persoane cunoscute au plecat din această lume înainte de vreme, lăsând în urmă durere și suspine. Aflăm acum că o tânără cântăreață a murit la vârsta de doar 22 de ani.

A murit cântăreața Emani

Lumea muzicală este îndoliată. După ce am pierdut în ultima vreme o mulțime de artiști importanți și iubiți, aflăm acum că a plecat dintre noi una dintre cele mai iubite cântărețe a tinerilor. Se numea Emani și avea mare succes în plan muzical, datorită stilului său special și excentric.

Emani, regina R&B, așa cum îi plăcea să i se zică, s-a stins din viață în cursul nopții de joi, dar producătorul ei a făcut anunțul mult mai târziu. Toată lumea a fost șocată să primească această veste, mai ales pentru că știau că este o tânără sănătoasă, fără probleme, la care nimeni nu se aștepta să plece atât de devreme.

Colaboratorul ei a precizat moartea prea târziu, pe motiv că familia ar fi decis așa. În plus, a refuzat să dea prea multe detalii din același motiv. Fanii și cunoscuții au reacționat imediat pe rețelele de socializare și nimeni nu a putut crede că a avut loc o asemenea tragedie.

Nu se cunoaște cauza morții

Este de precizat faptul că nu se cunoaște cauza exactă a morții, pentru că producătorul  de discuri J Maine a refuzat să o menționeze. Tot ce a avut de zis a fost că este absolut marcat de pierderea unei persoane așa de minunate cum era Emani, la doar 22 de ani.

„Emani 22 a fost o persoană minunată care lumina literalmente orice cameră în care se afla”, a spus acesta.

Părinții artistei sunt și ei în stare de șoc și nu vor să facă declarații despre acest subiect, deși fanii sun nedumeriți. Tatăl acesteia, Darryll Johnson, i-a adus pe Twitter un omagiu fiicei sale, din care reiese disperarea și tristețea nemărginită, dar fără a preciza cauza exactă.

„Mulțumesc copilul meu, pentru lumina ta. Ești veșnic în inimile noastre. Tati te iubește atât de mult. Odihnește-te în pace fetiţa mea. Te iubesc pentru totdeauna # Emani22”, a scris acesta.

La început s-a precizat că ar fi murit în urma unui accident de mașină extrem de grav, dar mai apoi au apărut și alte zvonuri, conform cărora ea și-ar fi pierdut viața după o supradoză de droguri. Niciunul dintre cele două scenarii nu a fost confirmat.

Comments are closed.