Știri externe

Tragedie în lumea muzicii! Artistul a fost împușcat mortal de polițiști

Lumea artistică a primit o nouă lovitură. Unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului a plecat dintre noi. Tânărul a avut parte de un sfârșit dureros, fiind împușcat mortal de polițiști. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Rapper ucis la 23 de ani

Ultima vreme, tot mai mulți cântăreți americani au fost uciși. Aflăm acum că un alt tânăr a sfârșit tragic, în urma unor împușcături. Este vorba de rapperul Chris Kaba, cunoscut sub numele Madix, un artist foarte celebru în rândul tinerilor, ale cărui piese răsunau în ultimul timp printre aceștia.

Acesta avea 23 de ani, urma să se căsătorească și să devină tătic. Din primele informații, acesta a fost împușcat mortal de polițiști, în sudul Londrei, după o urmărire a unei mașini suspecte. Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați și cred că acesta a fost ucis din cauza rasismului, fiind de culoare.

Vezi și: Doliu în lumea televiziunii! A murit o celebră prezentatoare TV


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Soacra artistului precizează că fiica ei este complet răpusă de durere și nu înțelege de ce oamenii legii au făcut acest gest. Femeia consideră că el ar mai fi avut o șansă la viață dacă era alb. La fel crede și vărul său, care spune că acesta nu reprezenta un pericol pentru nimeni în acel moment.

Kaba a murit la spital

Poliția ar fi intrat în coliziune cu mașina în care se afla rapperul, după care ar fi tras focuri de armă. Chris Kaba a murit la spital, dar nu se știe exact cauza morții. Nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Biroul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) a deschis o anchetă, așa cum este normal în astfel de situații. Autoritățile le cer oamenilor legii să ofere mai multe informații despre cele întâmplate, pentru că oamenii sunt nemultumiți și confuzi și ar putea provoca revolte puternice.

 „Atunci când poliția folosește forța fatală, este important să existe o anchetă solidă și independentă pentru a stabili toate circumstanțele în jurul a ceea ce s-a întâmplat. Este firesc ca comunitatea să dorească răspunsuri rapide, dar aș ruga oamenii să se abțină de la speculații care ar putea fi de neajutor pentru toți cei afectați”, a declarat Sal Naseem, directorul regional al IOPC din Londra.

Comments are closed.