Media

Tragedie în rândul actorilor! A murit la doar 32 de ani

Lumea actorilor a fost marcată de o altă tragedie, după ce deja mai mulți artiști cunoscuți au plecat dintre noi prea devreme. Tragedia este cu atât mai mare acum, pentru că celebrul Kevin Clark din ″School of Rock″⁣ a murit la vârsta de 32 de ani în urma unui accident grav, din care nu a mai putut ieși cu viață.

A murit Kevin Clark

Cântărețul Kevin Clark din „School of Rock’ a murit la doar 32 de ani, după ce a fost implicat într-un accident extrem de grav. Celebrul artist se plimba cu bicicleta, moment în care a fost lovit de o mașină pe o stradă din Chicago. Mașina era condusă de o tânără de doar 20 de ani.

Echipajele de salvare au ajuns imediat la fața locului și l-au preluat pe Kevin în viață, rezistând chiar până la spital. După scurt timp, organismul lui a cedat și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Rămas-bun, Kevin!

Actorul a fost foarte iubit și a avut o mulțime de prieteni și fani. Imediat au început să curgă mesajele de regret și condoleanțe.

Jack Black, actorul principal din comedia muzicală „School of Rock”, în care Clark a jucat primul și ultimul său rol, înainte să devină muzician, a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru bunul său coleg, alături de care a trăit cele mai frumoase experiențe.

„Vești devastatoare. Kevin a murit. Prea devreme. Ce suflet frumos. Atât de multe amintiri minunate. Sunt copleșit. Transmit tragostea mea familiei sale și întregii comunități School of Rock”, a scris actorul, publicând și o fotografie din cadrul comediei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jack Black (@jackblack)

El le-a transmis gânduri bune și membrilor familiei care sunt complet devastați după aflarea acestei vești și nu au dat declarații, pentru că încă sunt în stare de șoc.

Rivkah Reyes a transmis și  l-a întâlnit pe Kevin Clark în prima zi de repetiții pentru „School of Rock”. Reyes, care a jucat rolul lui Katie în film, s-a simțit imediat legată de acesta, deoarece amândoi erau evrei din Chicago și au împărțit momente bune și mai puțin bune împreună. Reyes era ceva mai emotivă și își amintește cum colegul ei o încuraja de fiecare dată.

Comments are closed.