Știri externe

Tragedie în showbiz! O artistă celebră a pierdut sarcina: “Este devastator!”

În ultima perioadă am fost martorii celor mai mari tragedii. Aflăm acum că o îndrăgită artistă trece prin clipe de groază în acest moment, după ce a pierdut sarcina. Era fericită că va deveni mămică și a făcut publică această reușită, dar acum a venit cu o veste dureroasă în fața tuturor.

Britney Spears a pierdut sarcina

În urmă cu doar o lună, Britney Spears anunța că va deveni mamă pentru a treia oară și pentru prima dată alături de logodnicul ei, Sam. Cei doi erau foarte fericiți că iubirea lor în sfârșit capătă sens, motiv pentru care au decis să împărtășească și cu ceilalți bucuria.

Britney luase puțin în greutate și, chiar dacă iubitul ei spunea că este de la mâncare, a decis să facă un test de sarcină și așa a aflat de minunea pe care o purta în pântece. Se pare că bucuria nu a ținut prea mult. Cei doi au făcut anunțul sfâșietor noaptea trecută, pe 14 mai, prin intermediul unei postări comune pe conturile lor oficiale de Instagram.

„Cu cea mai mare tristețe, vă anunțăm că am pierdut copilașul nostru minune, devreme în sarcină. Este un moment devastator pentru orice părinte. Poate ar fi trebuit să fi așteptat să facem anunțul până când era sarcina mai înaintată, dar eram prea entuziasmați să împărtășim vestea cea bună. Iubirea pe care ne-o purtăm unul celuilalt este puterea noastră.”, se arată în anunțul făcut.

Sarcina era abia la început

Britney regretă nespus cele întâmplate și simte acum că ar fi trebuit să se asigure că totul este bine și abia apoi să anunțe public. Erau prea fericiți de ce se întâmpla în viața lor și erau convinși că își vor cunoaște copilul. Cei doi au cerut intimitate și le-au mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, Sam Asghari, se iubesc încă din anul 2016. În luna septembrie a anului trecut s-au logodit și tot ce își doreau era să își extindă familia.
Britney mai are deja doi copii din căsătoria ei anterioară cu Kevin Federline: pe Jayden, de 15 ani și Sean, de 16 ani, dar își mai dorea și cu actualul său partener de viață.

Comments are closed.