Știri externe

Tragedie la teatru. A murit sub privirile îngrozite ale spectatorilor

Tragedie la teatrul Bolșoi din Moscova. Un artist a murit, în timpul spectacolului, sub privirile îngrozite ale spectatorilor. Totul s-a întâmplat în timpul în care se schimba decorul. La un moment dat un panou mare a căzut peste artistul în vârstă de 37 de ani care nu a mai avut nicio șansă.

Accident tragic la teatrul din Rusia

Tragedia a avut loc sâmbătă, 9 octombrie, în timpul unei schimbări de decor în spectacolul de operă Sadko. Artistul care a sfârșit cumplit sub panoul masiv se numea Evgheni Kuleș și avea 37 de ani.

Imediat după cumplitul accident, spectacolul a fost oprit, iar publicul a fost rugat să părăsească sala.

Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla care au fost cauzele ce au dus la producerea tragediei.

Pe rețelele sociale, cei care au fost în sala la acel spectacol au împărțit păreri despre accident. Se pare că mulți au fost convinși că totul face parte din show, însă și-au dat seama că nu este așa în momentul în care au văzut reacțiile artiștilor.

Evgheni Kuleș lucra la Teatrul Bolșoi din 2002

Potrivit presei locale, artistul lucra la Teatrul Bolșoi din anul 2002. Din primele informații, Evgheni Kuleș a mers în direcția greșită în timpul coborârii decorului și într-un moment de neatenție a fost prins sub el.

Nu este primul incident de acest fel de la renumitul teatru din Rusia. În anul 2013,  un violonist a murit după ce a căzut în loja orchestrei. Se numea Viktor Sedov șși era un veteran al teatrului de operă, demonstrându-și talentul acolo de patru decenii.

Teatrul Bolșoi este un simbol al Rusiei, fiind renumit pentru spectacolele de teatru și balet. Teatrul Mare din Rusia este considerat una dintre cele mai prestigioase instituții culturale din întreaga lume și este situat în Piața Teatrului din centrul Moscovei.

Pe 28 martie 2021 s-au împlinit 245 de ani de la înființarea Teatrului Bolșoi din Moscova.

Comments are closed.