Știri

Tragedie la TVR! Un angajat s-a aruncat de pe clădirea televiziunii române

Televiziunea română este în doliu, după ce astăzi a avut loc o tragedie chiar la clădirea unde își desfășoară activitatea o mulțime de jurnaliști. În urmă cu puțin timp, un bărbat în vârstă de 55 de ani, angajat la TVR, s-a urcat pe clădirea televiziunii și s-a aruncat în gol. Impactul a fost unul puternic și bărbatul a murit pe loc.

Sinucidere la TVR

La televiziunea română este astăzi doliu. În urmă cu aproximativ trei ore, un bărbat, angajat al TVR, s-a urcat pe clădirea turn a televiziunii și s-a aruncat în gol. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost văzut de un trecător de pe stradă, care a sunat imediat la 112 pentru ajutoare. Când acesta a fost găsit, era deja fără suflare și avea răni grave.

„Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime”, a informat, anterior, Poliţia Capitalei.

La fața locului au ajuns rapid mai multe echipaje de salvare care, din păcate, nu au mai avut nimic de făcut. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat și echipele de medici au declarat decesul.

Angajatul era șofer

Fiind vorba despre o moarte suspectă, poliţia a deschis dosar penal. A început o anchetă pentru a se stabili de ce s-a ajuns la deces. Anchetatorii vor să afle, în primul rând, dacă bărbatul avea probleme în familie și din acest motiv a recurs la acest gest suprem. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Bărbatul era angajat ca șofer și avea 53 de ani. Acesta se afla în timpul programului când a recurs la acest gest. TVR a transmis un comunicat de presă în care a informat că unul dintre colegii lor nu mai este printre ei de câteva or, după ce ți-a pus capăt zilelor într-un mod dramatic și le-a spus celor dragi condoleanțe în acest clipe grele.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al TVR.

Comments are closed.