Știri externe

Tragedie pe șosea. Sportivul român Lucian Bota a murit fulgerător

Un sportiv român în vârstă de doar 23 de ani a murit într-un accident cumplit care s-a petrecut în Italia. Lucian Bota din Suceava s-a stins din viață pe drumul Cavallermaggiore spre Savigliano. A fost ultimul drum pentru tânărul de doar 23 de ani.

Sportiv român – accident mortal la 23 de ani

Tânărul se afla la volanul unui autoturism în momentul în care s-a izbit frontal de mașina condusă de o șoferiță în vârstă de 53 de ani.

În urma coliziunii, mașina tânărului a explodat. Polițiștii sosiți la fața locului l-au scos pe sportiv dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din păcate, băiatul era decedat.

Șoferița implicată în accident s-a ales cu răni grave și a fost transportată la o unitate spitalicească.

Traficul a fost restricționat cât timp autoritățile au făcut măsurători pe carosabil și ulterior au eliberat zona. Mașina sportivului român a fost cuprinsă de flăcări în partea din față.

Cine a fost Lucian Bota

Lucian era de loc din județul Suceava, mai exact Câmpulung Moldovenesc, dar se mutase în Italia unde făcuse liceul, iar acum locuia în Cuneo. Lucian era cunoscut de întreaga comunitate pentru că fusese jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore.

Tragedie pe șosea. Sportivul român Lucian Bota a murit fulgerător

Jucase la noi acum câțiva ani. Voios, zâmbitor și plăcut tuturor, era un băiat foarte amabil. Liniștit, dar prietenos cu toată lumea, era foarte sociabil. Suntem încă uimiţi și fără cuvinte, a declarat președintele vikingilor, Davide Olocco.

Toți cei care l-au cunoscut deplâng moartea fulgerătoare a tânărului de doar 23 de ani. Lucian avea un viitor strălucit în față, dar aripile i-au fost frânte mult prea devreme.

Ieri a fost o duminică cu adevărat tragică. Valentin a fost un băiat bun, bine integrat în comunitatea noastră. Îmi exprim condoleanțele familiei din partea orașului, a declarat primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla care au fost cauzele producerii cumplitului accident în care un tânăr a murit, iar o femeie de 53 de ani s-a ales cu răni grave și este internată la spital.

Comments are closed.