Știri

Tragedie pe șosele! A murit într-un accident tragic, produs de un tânăr de 26 de ani

Tot mai multe persoane își pierd viața pe șoselele din România în moduri greu de închipuit. Un accident extrem de grav a avut loc în județul Dolj. În urma tragicului eveniment, o femeie de 52 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a fost lovită frontal de alta. Medicii nu au mai putut-o salva.

Tânărul a intrat pe contrasens

Un accident extrem de grav a avut loc pe drumul dintre Caracal și Craiova, între localităţile Coşoveni şi Leu din judeţul Dolj. Conform autorităților, se pare că tragicul eveniment a fost provocat un tânăr de 26 de ani, care ar fi intrat pe contrasens.

Automobilul a lovit frontal o altă mașină în care se aflau o femeie și un bărbat. În urma impactului, automobilul în care se afla femeia a fost proiectat într-un parapet metalic, răsturnându-se ulterior în afara părții carosabile.

Martorii aflați la fața locului au sunat imediat după ajutoare. Medicii care au ajuns la fața locului au spus că femeia a murit imediat după impact. Nu au mai putut face nimic pentru ea, ci doar au constatat decesul.

În urma loviturii, o femeie a decedat și bărbatul cu care se afla în mașină a fost dus la spital, alături de tânărul care a provocat accidentul,pentru a primi îngrijiri medicale. Starea lor este una stabilă și sunt în afara oricărui pericol Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul ambilor bărbați a ieșit negativ. Agenţii de la Rutieră fac acum cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

Accident asemănător la Caraș-Severin

Un accident la fel de grav a avut loc și la Caraș-Severin. O femeie de 59 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică pe DN58, la ieşirea din localitatea Brebu către Valeadeni.

Victima era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat de 86 de ani. Într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă. Femeia care a decedat a fost aruncată la aproximativ trei metri de mașină. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Comments are closed.