Media

UPDATE: Ce se întâmplă cu Traian Băsescu. Fostul președinte ar avea probleme cardiace

Traian Băsescu trece prin clipe de groază în acest moment. Conform unor surse de la RealitateaRealitatea, acesta ar fi ajuns de urgență la un spital din Paris, după ce medicii din România i-au sugerat să facă acolo o operație care în țară nu ar fi avut succes.

Traian Băsescu ar fi suferit un AVC

UPDATE: Cristian Hrituc, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, neagă informaţiile cum că fostul şef al statului s-ar afla în spital.

“Traian Băsescu era în această dimineață la Bruxelles. Nu e internat la Paris (…). Aproape în fiecare an apărea o știre că T.B e bolnav, că e foarte grav, etc.

Anul ăsta, jegul suprem, e internat la Paris și are AVC. Și da, nu e în spital, e sănătos!”, afirmă Hrituc.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi ajuns în Franța de urgență, după ce a acuzat probleme de inimă. În România, medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”, motiv pentru care au decis transferul lui în afară.

Vezi și: Cu ce se ocupă Maria Băsescu? Cum arată acum soția fostului președinte Traian Băsescu

Tot postul TV a anunțat că fostul lider al țării ar fi suferit un AVC, motiv pentru care a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Acesta ar fi mers în Paris cu propriul lui avion, la o clinică privată. Incidentul nu ar avea legătură cu decizia conform căreia a fost numit colaborator al Securității.

Totuşi, informaţia nu a fost confirmată în mod oficial până în acest moment. Revenim cu informații imediat ce vom afla noutăți de la surse oficiale. Fostul președinte nu a comentat nimic până acum, nici măcar despre evenimentul de ieri.

Amintim că fostul președinte a mai fost internat la începutul acestei luni, după ce acestuia nu i-a fost deloc bine. A avut o perioadă agitată, în care a muncit mult, motiv pentru care a început să se simtă rău. Fostul preşedinte a mers la Spitalul Militar din Capitală, unde medicii i-au făcut o serie de investigații medicale și au descoperit mai mult nereguli.

Comments are closed.