Media

Transformare spectaculoasă. Cum arată acum Munti – câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 6. E greu de recunoscut

Mihai Munteanu, cunoscut după numele de Munti, tânărul care a câștigat sezonul 6 de Chefi la cuțite s-a transformat complet. Munti nu mai este deloc – munte – ba dimpotrivă, a slăbit nu mai puțin de 100 de kilograme și e cu totul alt om. După ce a încercat cu tot felul de diete, el și-a făcut curaj și a apelat la medicul chirurg. Acum arată diferit față de cum a apărut în emisiune, se îmbracă diferit și s-a și tatuat.

Munti de la Chefi la cuțite a slăbit 100 de kilograme

Câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite a apelat la o intervenție medicală prin care i-a fost micșorat stomacul. Pentru operație a fost inspirat de logodnica lui care a făcut, la rândul ei, această intervenție de micșorare a stomacului. Munti spune că i-a fost frică, dar și-a luat inima în dinți și a făcut-o.

Era normal la un moment dat să fac această operație, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap, a spus Munti de la Chefi la Cuțite.

Munti a slăbit 100 de kilograme, și-a schimbat planul alimentar, chiar și stilul vestimentar, și-a făcut tatuaje pe brațe și se ține serios de sport. Medicul i-a spus lui Munti că trebuie să ajungă la 85 de kilograme.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Munteanu (@chefmunti)

Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot mânca. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme, a mai spus Mihai Munteanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Munteanu (@chefmunti)

Munti a participat la sezonul cu numărul 6 Chefi la cuțite, și a fost în echipa lui chef Sorin Bontea. Ajuns în finală, Munti a impresionat din nou și a fost desemnat câștigător. El s-a ales cu premiul în valoare de 30.000 de euro. După concurs, Munti și-a deschis propria afacere: un food truck.

Comments are closed.