Magazin

Trasaturile care te fac speciala daca esti RAC

Iata care sunt trasaturile care te pun in valoare daca te-ai nascut in zodia RAC.

1. Emotivitate. Femeia Rac se numara printre cele mai emotive doamne din intregul zodiac. O poti impresiona usor si nu te va uita niciodata.

2. Insistenta. Atunci cand isi doreste ceva cu adevarat insista pana obtine acel lucru. Nu se da in laturi de la nimic daca trebuie sa isi atinga obiectivele si nu se lasa doborata.

3. Sensibilitate. Femeia din aceasta zodie este foarte sensibila si de aceea deseori o afecteaza evenimente minore, care in mod normal ar trebui ignorate.

4. Nu suporta criticile. Cine vrea sa ii faca observatii acestei femei trebuie sa fie foarte delicat. Nu raspunde foarte bine la critici si s-ar putea sa se supere cam rau.

5. Iubire. Femeia Rac iubeste intens si pune suflet in toate relatiile cu cei din jur. Din acest motiv nu tradeaza si nu minte.

6. Recunostinta. Este recunoscatoare pentru tot ce i-a oferit viata pana acuma si rareori se plange. Se multumeste cu putin, insa incearca intotdeuna sa isi depaseasca anumite limite.

7. Senzualitate. Femeia Rac este extrem de senzuala. O noapte alaturi de ea innebuneste orice barbat. Isi doreste sa se simta iubita si ofera acelasi sentiment la schimb.

8. Harnicie. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte muncitoare. Le vezi deseori stand ore intregi dupa program, fara sa se planga, cu o dorinta apriga de a duce la bun sfarsit ceea ce au inceput.

9. Instincte materne. O mama nascuta in aceasta zodie este extraordinara. Are instincte materne foarte puternice si isi iubeste copii mai presus de propria viata.

10. Veselie. Oricat ai fi de suparat, femeia Rac reuseste sa te binedispuna cel putin pentru un moment. Este foarte vesela si plina de energie.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.