Știri

Trei tineri au murit într-un accident cumplit. Ce vârste aveau

Accident cumplit, azi noapte. Duminică noapte spre luni a avut loc un accident în care a fost implicată doar o mașină, iar impactul a fost letal pentru trei pasageri, al patrulea a reușit să scape cu viață.

Nenorocirea s-a petrecut în comuna Ripiceni, iar trei tineri şi-au pierdut viaţa. Aceștia aveau vârsta cuprinsă între 21, 22 şi 24 de ani. Din fericire, al patrulea pasager a reușit să scape cu viață ca prin minune. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 24 de ani. Acesta a scăpat din accident doar cu o fractură de antebraţ. A fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni.

Autoritățile l-au dus la timp la cel mai apropiat spital. Totodată, acesta va putea ajuta forțele de ordin pentru a identifica decedații și a le contacta familiile.

Poliția urmează să interogheze supraviețuitorul pentru a putea stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident cumplit: 3 tineri cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani au murit

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei.”, a afirmat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.