Magazin

Truc magic: pune în congelator un pahar cu apă și o monedă. Ce vei descoperi

Există un truc pe care îl poți face ca să îți dai seama dacă au avut loc întreruperi de curent la tine în locuință, cât timp ai fost plecat în vacanță. Tot ce trebuie să faci este să iei un pahar cu apă pe care să-l pui la congelator până îngheață. Peste apa înghețată pune o monedă, și lasă paharul în congelator. Poți pleca liniștit în vacanță pentru că la întoarcere vei afla singur dacă au fost sau nu întreruperi de curent în locuința ta.

Trucul cu paharul cu apă și moneda din congelator

Trucul magic a fost dezvăluit de către o americancă pe nume Sheila Pulanco Russel. Femeia a arătat și altora cum își dă seama dacă au fost întreruperi de energie electrică în casa sa cât ea a lipsit. Filmulețul a devenit viral și cu siguranță au fost și alții care făcut teste.

Cum afli, concret, dacă a picat energia electrică în timpul în care ai fost în vacanță. Potrivit americancei, dacă găsești moneda fix acolo unde ai lăsat-o, adică peste gheață, sau chiar la mijlocul paharului, iar apa este încă înghețată, să știi că nu au avut loc întreruperi de electricitate.

În cazul în care moneda este la fundul paharului și apa a înghețat din nou, să știi că au avut loc întreruperi de curent cât tu ai lipsit de acasă.

Ce înseamnă asta de fapt: moneda ajunge pe fundul paharului dacă frigiderul nu a primit curent mai mult de 48 de ore.

Comments are closed.