Magazin

Trucul VIRAL de pe internet. Cum poți să faci rost de 50 de bani pentru căruciorul de la supermarket. Nimeni nu știa până acum

Chiar dacă internetul și rețelele de socializare nu sunt tocmai o sursă sigură pentru toată lumea, trebuie să recunoaștem că are o mulțime de părți bune și avantaje. Cu un simplu search pe Google găsești răspunsul la orice întrebare. Mai nou, cele mai tari trucuri se ascund pe TikTok, iar unul dintre ele ne-a atras și nouă atenția în mod special.

Trucul care ne salvează la supermarket

Cu toții facem cumpărături într-un supermarket măcar o dată și observăm că avem nevoie de o monedă de 50 de bani pentru a putea debloca un căruț de cumpărături. Știți momentul acela frustrant, când te grăbești și efectiv nu găsești un bănuț prin buzunare sau prin geantă și începi să cauți soluții? Ei bine, și noi îl știm și am mai aflat un secret cu care să ne scoatem din situația jenantă.

Vezi și: Lidia Fecioru despre dulceața care dizolvă pietrele la rinichi. Trucuri pentru sănătate

Pe TikTok găsim cele mai interesante trucuri, care mai de care mai utile. De data aceasta, o tânără ne-a dat o idee foarte interesantă prin care putem face rost de bănuțul-minune. Astfel, dacă nu îl ai deja în portofel, totul este foarte simplu dacă ai în jur un aparat de cafea. Tot ce trebuie să faci este să introduci o bancnotă de un leu, după care să anulezi comanda și să ceri banii înapoi, care vor veni sub formă de monede.

@luminita.moldovan DECI nu am crezut ca e posibil 😂 iubitul meu mi-a atat azi #magianeagra @Lidl Deutschland #lidl #haullidl #truc #hack #misiuneatiktok ♬ sonido original – Lucia

 Cum poți debloca un cărucior fără monedă

Există, de asemenea, modalități de un cărucior fără moneda de 50 de bani. Românul este inventiv și găsește o rezolvare pentru orice problemă, așa cum a făcut și de data aceasta.

Una dintre soluții este utilizare unor chei rotunde. Acestea au aceeaşi dimensiune ca o monedă de 50 de bani. Nu uita ca la final să scoți cheia și să nu o uiți în cărucior. Va ieși dacă tragi puțin mai tare de ea.

De folos îți va fi și un card pe care nu îl mai folosești. Tot ce ai de făcut este să îndoi cardul aproximativ 2.5 centimetri, până se rupe, iar acesta va fi util apoi.

Comments are closed.