Magazin

Trucuri pentru creșterea părului. Funcționează și nu te costă nimic să încerci

Trucuri pentru creșterea părului. Podoaba capilară este foarte importantă pentru cei mai mulți dintre noi. Aspectul părului i-a preocupat dintotdeauna și pe femei și pe bărbați, și nu e de mirare. Cu toții ne dorim să avem un păr frumos și sănătos cât mai mult timp. Există câteva trucuri prin care poți ajuta creșterea părului și pe care merită să le încerci.

Cum poți grăbi creșterea părului

Cu puțină răbdare și cu multă grijă, poți ajuta la creșterea podoabei tale capilare. Minuni peste noapte nu există, dar sunt câteva lucruri pe care le poți face ca să-ți ajuți părul să crească.

În primul rând trebuie să te asiguri că este sănătos. Un păr deteriorat are mereu vârfurile tocite și despicate, care se rup efectiv și cad, motiv pentru care nu vei observa nicio schimbare în lungime.

Dacă folosești des placa sau ondulatorul, sau dacă obișnuiești să-ți usuci părul după baie cu feonul, ai grijă să folosești înainte produse termoprotectoare.

Evită să-ți ții părul prins în coadă de cal, iar în timpul nopții, dacă ai păr lung, nu îl lăsa desfăcut și nici legat în coadă sau coc. Obișnuiește-te să îl împletești lejer și în timp vei observa diferențe în privința aspectului său.

De două ori pe săptămână folosește o mască de păr din drojdie de bere. Este o veche metodă folosită pentru stimularea creșterii părului. Se știe că drojdia de bere conține aminoacizi și vitamine.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Spală-ți părul cu frunze de nuc. Nucul este un antioxidant fără egal, care conține
taninuri, derivaţi de naftochinone, flavone, acid cafeic şi cumaric, vitamina C, clorofilă şi substanţe minerale.

Pentru păr se prepară un decoct din 5 mâini de frunze de nuc verzi, proaspete, la 5 litri de apă fiartă şi se lasă 10-15 minute la fiert. Se foloseşte împotriva căderii părului, dar şi pentru a conferi părului şaten o nuanţă arămie strălucitoare.

Tunde-te mai des dacă vrei să-ți crească părul

Tunde-te mai des. Dacă vrei să îți crească părul nu înseamnă că trebuie să rărești vizitele la salon. Dimpotrivă. Dacă tai la timp vârfurile deteriorate, vei ajuta părul să crească mai repede.

Renunță la clamele care îți strâng părul tare, sau chiar îl rup. Nici elasticele nu sunt bune pentru sănătatea părului. Încearcă să optezi pentru clame îmbrăcate în material fin, care să protejeze părul.

Evită să piepteni părul imediat după baie. Părul ud se rupe ușor când este pieptănat. Fă asta abia atunci când părul este uscat în proporție de 70%.

Comments are closed.