Media

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai frumoase și de succes femei din România

Este una dintre cele mai frumoase femei din România și nu o zic decât fanii ei, ci premiile pe care le-a câștigat în acest sens. Este o artistă de succes, care și-a câștigat notorietatea pe seama talentului său și a frumuseții de neegalat. Așa cum ne-a obișnuit, pune mai mereu fotografii cu ea din tinerețe și chiar din copilărie și uimește cu fiecare postare.

Cea mai frumoasă femeie din România, o dulceață încă din copilărie

Celebra cântăreață ne-a obișnuit cu fotografiile din tinerețe sau alte perioade frumoase ale vieții, iar fanii au fost plăcut surprinși. În mediul online, solista a publicat o imagine rară, surprinsă în copilărie. Emoționați, fanii au început să lase o mulțime de comentarii.

Fanilor le-a fost oarecum greu să o recunoască pe celebra artistă, dar zâmbetul și trăsăturile speciale au fost cele mai evidente indicii. Artista are acum 32 de ani, o familie fericită, cu trei copii și un viitor soț minunat și este o femeie de succes.

Antonia este cea din fotografia de mai jos. Avea doar câțiva ani și nu știa pe atunci ce sunt grijile și problemele, motiv pentru care îi este dor de acea perioadă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia a trăit o dramă în copilărie

Antonia este acum o cântăreață de mare succes. Puţini ştiu faptul că artista a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie, care a marcat-o foarte mult şi nu va putea uita niciodată.

Viitoarea soție a lui Alex Velea a fost părăsită de tatăl ei natural, chiar înainte să se nască. Astfel, ea nu și-a cunoscut niciodată părintele, pentru că nici el nu a căutat-o vreodată. Antonia a fost crescută de Mihai Iacobescu, pe care, de altfel, îl consideră tatăl ei, încă de când a apărut în viaţa ei şi a mamei sale. El a fost cel care i-a fost alături mereu și căruia îi va fi mereu recunoscătoare.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, spunea la un moment dat mama Antoniei.

Comments are closed.