Media

Tzancă Uraganu, tată pentru a doua oară. Iubita lui a ascuns sarcina nouă luni

Veste surprinzătoare în lumea showbiz-ului. S-a aflat că iubita lui este însărcinată în nouă luni și că în tot acest timp a ținut sarcina ascunsă. Lambada urmează să devină mamă pentru a doua oară, după ce i-a dăruit o fetiță cântărețului. Cei doi au fost despărțiți, iar Tzancă s-a căsătorit cu o altă femeie.

Tzancă Uraganu va deveni tată pentru a doua oară

Potrivit informațiilor obținute de Spynews, Lambada locuiește cu fetița ei într-un complex rezidențial din Ștefănești, iar Tzancă le vizitează des și se preocupă de bunăstarea lor. Cei doi au ascuns sarcina de toată lumea. Curând vor deveni din nou părinți. Potrivit informațiilor apărute în presă, iubita cântărețului ar fi însărcinată cu un băiețel.

Tzancă Uraganu, tată pentru a doua oară. Iubita lui a ascuns sarcina nouă luni

Oficial cei doi sunt despărțiți, pentru că Tzancă este într-o relație cu Alina Stoican. Se pare că aceasta a aflat de sarcina Lambadei și a făcut scandal.

Nu se știe cum va evolua relația sentimentală a manelistului, cert este că acesta are grijă de femeia care este însărcinată cu copilul lui, de altfel ea fiind și mama fetiței sale.

Cine este, de fapt, Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu

Lambada este femeia care l-a făcut tată pentru prima oară pe manelist. Cei doi au avut o relație zbuciumată, ea l-a acuzat că a înșelat-o și au avut parte de despărțiri și împăcări. Lambada este cea mai cunoscută parteneră de viață a cântărețului. În 2018, aceasta a adus pe lume o fetiță, micuța Anaisa, care a fost botezată de către Florin Salam și iubita lui, Roxana Dobre.

Ulterior, Lambada și Tzancă s-au separat și acesta a cunoscut-o pe Alina Stoican, supranumită Marymar. Potrivit unor zvonuri, manelistul ar fi cerut-o de soție, dăruindu-i un frumos inel cu diamant. Cei doi și-au făcut publică relația în luna aprilie a anului trecut.

Anul acesta, curând, Tzancă va deveni din nou tătic, după ce Lambada va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său.

Comments are closed.