Media

Tzancă Uraganul, dezvăluiri picante din viața lui. S-a confruntat cu anxietatea și a consumat substanțe interzise

Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai de succes maneliști din țara noastră, care a luat fața tuturor celor din domeniu. Celebrul bărbat are tot ce își dorește și piesele lui rup topurile din România și este faimos și în rândul femeilor. Cu toate acestea, a mai avut și cumpene în viață, care i-au dat mari bătăi de cap. A învățat din toate și acum vorbește cu ușurință despre ele.

Tzancă Uraganul a avut probleme cu depresia

Tzancă Uraganul se numără printre cei mai de succes maneliști. Piesele lui ocupă primele locuri în trending-ul românesc, este plin de bani și are o mulțime de fani în toate colțurile țării. Deși este iubit și toată lumea îl cunoaște, puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat Tzancă Uraganul în perioada pandemiei și cât de greu i-a fost. A avut multe probleme din cauza faptului că și-a dat ritmul normal peste cap.

Tzancă Uraganul recunoaște că s-a luptat cu o depresie dură, de care a scăpat doar cu ajutorul medicilor. În acea perioadă nu îl mai mulțumea nimic și nu își mai dorea nimic de la viață. Ajunsese să nu mai poată dormi noaptea, deși el era un mare iubitor de somn.

Tzancă spune că era foarte agitat și nu putea nici măcar să mănânce, motiv pentru care a slăbit foarte mult. A căutat pe internet cei mai buni medici și a cerut ajutor, pentru că nu se mai recunoștea și a realizat că se întâmplă ceva rău cu el.

”Nu îmi mai doream nimic. Nu-mi mai plăcea nimic, nu mă mai încălzea absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit complet din toate punctele de vedere. Am apelat foarte repede la specialiști. Eu, după două luni când am văzut că nu mai dormeam deloc, eu care dorm foarte mult, 7-8 ore…

Nu puteam să mănânc, eram supărat, agitat, slăbisem foarte mult. În timpul pandemiei, m-a luat o oboseală dintr-o dată și nu știi ce se întâmplă. Am apelat de urgență, am intrat peste tot pe internet și am fost peste tot, și la psihiatru și la psiholog”, a declarat Tzancă Uraganul.

Tzancă Uraganu a consumat droguri

Tzancă Uraganul ea fost foarte sincer în podcastul lui Damian Drăghici și a dezvăluit lucruri la care nimeni nu se aștepta. El a recunoscut că a fost un consumator înrăit de substanțe interzise, dar acum s-a oprit din această activitate.

Tzancă spune că a promis în fața lui Dumnezeu, în urmă cu un an și jumătate, că niciodată nu va mai pune mâna pe astfel de substanțe, pentru că a înțeles cât de mult rău îi fac și că nu îi aduc niciun beneficiu. Este mai bine acum din toate punctele de vedere și nu înțelege de ce făcea așa ceva în trecut.

” De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara.

Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat. Sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mărturisit Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Comments are closed.