Media

S-a ajuns aici: Viorel Lis i-a spus Oanei ultimele dorințe. “Sunt lucruri greu de discutat”

Oana și Viorel Lis formează un cuplu solid, care a trecut prin multe și a rămas împreună la bine și la rău. Înaintarea în vârstă a fostului primar al Capitalei a venit la pachet cu o serie de probleme de sănătate care l-au șubrezit și i-au schimbat stilul de viață. În tot acest timp, Oana a fost alături de soțul ei, a dat dovadă că este o soție puternică și loială și chiar și acum când au ajuns să vorbească despre înmormântare, Oana și-a păstrat cumpătul și a făcut față acestor discuții extrem de sensibile. Ea a spus că dacă nu era psiholog, probabil nu putea să-l audă pe Viorel vorbind despre asta.

Oana și Viorel Lis au ajuns să vorbească despre înmormântare

Problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei l-au făcut să se gândească și la ziua în care va pleca din această lume. Oana, soția lui, îi este alături necondiționat și spune că dacă nu era psiholog de profesie, nu putea să ducă aceste discuții legate de înmormântare și ce va fi după.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Oana Lis a spus că Viorel a deschis subiectul înmormântării lui, unde ar vrea să-i fie locul de veci și că i-a spus că o va iubi șu după moarte.

Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Mulți au spus că Oana l-a vrut pe Viorel pentru bani, dar a venit vremea în care Oana este tot sprijinul lui Viorel, pentru că fostul primar al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. A fost o perioadă când Viorel nu mai putea să meargă, iar Oana i-a fost alături. Amândoi au decis să se retragă din viața publică, din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel, dar acasă, în intimitatea lor, fac ceva mai bună echipă.

Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el, a mai spus Oana la Antena Stars.

Deși are grijă să nu se înstrăineze de mediul exterior și de prieteni, Oana face ce face și tot programul de peste zi și-l organizează în funcție și de nevoile soțului ei.

Comments are closed.