Media

Ultimele vești despre Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei este în scaun cu rotile

Vești proaste despre Viorel Lis, a cărui stare de sănătate s-a înrăutățit în ultimele săptămâni. Potrivit celor mai recente informații oferite de către soția sa, fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur și este dependent de un scaun cu rotile.

Cum se simte Viorel Lis

Viorel Lis se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa singur. Soția sa, Oana, este cea care are grijă să nu-i lipsească nimic, și îl îngrijește așa cum a făcut-o mereu. Într-un interviu pentru Fanatik, Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei și despre starea lui actuală. Ca de fiecare dată, Oana care credință și încredere că totul va fi bine. În aceste momente nici starea ei nu este prea bună, și e de înțeles motivul.

Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare, a spus Oana Lis pentru Fanatik.

Fostul edil al Capitalei a ajuns, din nou, la spital, în urmă cu o săptămână. Atunci Oana Lis a scris un mesaj pe pagina ei de Facebook în care i-a rugat pe toți cei care aveau să vadă acele rânduri, să se roage pentru sănătatea lui Viorel Lis. Oana este credincioasă și știe că uneori rugăciunea este tot ceea ce ne mai rămâne și ea poate face minuni.

Oana Lis: Viața nu e lapte și miere…

Oana le-a transmis prietenilor ei de pe rețelele sociale că se află internată cu Viorel Lis într-un centru de recuperare, după ce starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit brusc. Din nefericire, fostul primar al Capitalei a ajuns în situația în care nu mai poate merge singur și este dependent de un scaun cu rotile. Oana îi este alături în permanență și face tot ce este necesar pentru ca acestuia să-i fie bine, deși are și ea probleme de sănătate.

Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!(…)nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 25 de ani. S-au cunoscut când ea avea 18 ani, iar el 53. Și-au fost alături unul altuia la bine și la greu, iar ceea ce se întâmplă acum este încă o dovadă de devotament.

Comments are closed.