Știri externe

Un actor celebru, cunoscut din serialul Marvel, a murit după un accident la schi. Avea 37 de ani

Doliu în lumea filmului internațional. Un cunoscut actor s-a stins din viață în urma unui accident petrecut pe pârtia de schi. S-a lovit de un alt schior, iar impactul a fost atât de puternic încât acesta a ajuns la spital și a murit la o zi distanță.

Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani

Potrivit presei pariziene, Gaspard Ulliel s-a lovit de un alt schior la intersecţia a două pârtii în stațiunea La Rosière. La sosirea salvatorilor, actorul era în stare de înconștiență. El a fost transportat cu elicopterul la cea mai apropiată unitate spitalicească, dar încă de la început pronosticul medicilor a fost unul rezervat. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle cum s-a petrecut tragicul accident.

Gaspard Thomas Ulliel s-a născut la 25 noiembrie 1984 în Boulogne-Billancourt1. Era fiul lui Christine Ulliel, de profesie stilist, și al lui Serge Ulliel, designer. Și-a început cariera de actor în 1996, într-un episod din Une femme en blanc, alături de Sandrine Bonnaire, pe când era încă la facultate.

Și-a făcut studiile la școala bilingvă activă Jeannine-Manuel (EABJM) din arondismentul 15 din Paris, până la obținerea bacalaureatului la secția ES. S-a înscris apoi la Universitatea din Saint-Denis pentru studii superioare în cinematografie, dar cariera sa a luat amploare, și nu le-a mai terminat.

Gaspard Ulliel – cunoscut din serialul Marvel

Gaspard Ulliel era cunoscut publicului internațional grație participării sale în serialul Marvel Moon Knigh, difuzat pe platforma Disney. Avea o carieră impresionantă și multe planuri de viitor.

Un actor celebru, cunoscut din serialul Marvel, a murit după un accident la schi. Avea 37 de ani

La 19 ani la apărut în „Les Égarés” de André Téchiné alături de Emmanuelle Béart. A jucat rolul unui soldat în Primul Război Mondial în producția „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet care i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

În 2017, a primit premiul César pentru cel mai bun actor grației interpretării sale din Numai sfârșitul lumii.

Comments are closed.