Știri externe

Un actor celebru și-a anunțat retragerea! Fanele o vor lua razna când află vestea

Unul dintre cei mai mari actori ai lumii se pregătește de retragerea din activitate. Celebrul bărbat iubit de o mulțime de femei a făcut un anunț ce a șocat pe toată lumea. Cei care îl iubesc și s-ai bucurat de filmele în care a jucat speră să fie o greșeală, dar se pare că este decis să renunțe la tot.

Brad Pitt se retrage din activitate

Brad Pitt se numără printre cei mai cunoscuți actori ai momentului. A făcut furori cu fiecare rol pe care l-a interpretat și a reușit să ajungă la un nivel de invidiat în toți anii de carieră. Totuși, simte că trebuie să se oprească aici și să se concerteze pe cu totul altceva.

Marele actor de la Hollywood a făcut declarații neașteptate în cel mai recent interviu, pe care l-a acordat revistei GQ. Starul simte că se apropie de finalul carierei sale si a vrut să își pregătească fanii pentru tot ce va urma. Nu a precizat ce vrea să facă mai departe, dar cert este că lumea filmului va fi altfel fără el.

„Mă consider a fi la final de carieră. Acesta este ultimul semestru sau trimestru. Ce o să fie secțiunea asta? Cum vreau să o croiesc?”, a spus Brad Pitt publicației GQ.

Vezi și: Brad Pitt surprins în scaunul cu rotile. Actorul aproape de nerecunoscut

Brad Pitt activează în industria filmului de la 22 de ani. Acesta avea alte planuri pe atunci, studia Jurnalismul, dar a ajuns să obțină roluri în “Another World” și “Growing Pains”, deși nu avea cursuri în acest domeniu. A jucat apoi în “Thelma & Louise” “Moneyball” și “Mr. & Mrs. Smith”, roluri ce i-au adus un mare succes.

Brad Pitt, despre viața fără Angelina Jolie

Brad Pitt este una dintre cele mai sincere vedete. Starul de la Hollywood este foarte deschis față de public, motiv pentru care a vorbit și despre viciile de care a reușit să scape abia după despărțirea de Angelina Jolie. Acesta spune că divorțul i-a deschis calea către o viață mai bună, așa că a reușit să scape de dependența de alcool după un an și jumătate în grupul de Alcoolici Anonimi.

„Erau toţi acei bărbaţi în jurul meu, care se deschid în faţa ta şi sunt sinceri într-o manieră în care niciodată nu o mai întâlnisem. A fost acel spaţiu unde punerea la zid nu exista şi, în acelaşi timp, nu m-am simţit judecat“, a povestit Brad Pitt.

Brad Pitt nu a recunoscut niciodată că trece printr-o criză de vârstă mijlocie, dar se declară acum un bar at fericit. Se bucură de succes în planul carierei, de reușite și copii, iar asta este tot ce contează.

Comments are closed.