Știri

Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania! Bilanț tragic: doi pasageri au murit pe loc

O nouă tragedie lovește România! Un autobuz plin cu români care mergeau la muncă în Spania s-a răsturnat, iar bilanțul victimelor a fost unul tragic: două persoane au murit pe loc, în timp ce altele au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

Accident grav în Spania

Un accident extrem de grav a avut loc în sudul Spaniei. Totul s-a întâmplat în Sevilla, pe drumul care leagă Pedrera și La Roda, în provincia Andaluzia. Mai exact, un autobuz plin cu români care mergeau la muncă sezonieră s-a prăbușit, din motive necunoscute încă. Nu a fost stabilit până acum motivul exact al celor întâmplate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07.00, azi, după ce autobuzul s-a răsturnat. Se aflau la bord 23 de persoane, iar dintre acestea, două au murit pe loc, iar alte trei au fost transportate de urgență la spital, în stare extrem de gravă. O persoană, însă, este în stare critică și medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire.

Familiile românilor au fost informate

Trupurile persoanelor decedate au fost deja ridicate de către apropiații care au aflat de accident, conform presei iberice. Consulatul României în Spania a pus la dispoziția familiilor victimelor și răniților un număr de telefon de informare, pe care oamenii îl pot apela pentru a primi informații despre cele întâmplate: 954 61 10 73.

Cât despre persoana aflată în stare critică, aceasta a fost transferată la Virgen del Rocío și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Cei trei muncitori români aflați în stare gravă se află acum la Spitalul de La Merced, unde vor fi și ei operați. Restul persoanelor implicate în accident sunt stabile și au suferit răni foarte ușoare.

Premierul Spaniei a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familiile celor decedați, iar răniților le-a transmis încurajări.

”Condoleanțe rudelor celor doi decedați în această dimineață în accidentul din Sevilla. Toată dragostea mea, de asemenea, pentru răniți. Sper să-și revină curând”, a scris Sanchez.

Comments are closed.