Știri externe

Un autobuz plin de călători a explodat în Rusia

Doi oameni au murit și 17 au fost răniți după ce un autobuz a explodat, joi noapte, în oraşul Voronej din centrul Rusiei.

Şoferul autobuzului care a explodat a declatat că la bord se aflau 35 de pasageri.

Autobuzul a explodat în momentul în care acesta se afla într-o stație, în apropierea unui centru comercial.

Potrivit imaginilor video din momentul incidentului, deflagraţia a aruncat cu putere în aer acoperişul şi ferestrele autobuzului, acesta luând foc.

Din înregistrarea video se poate observa cum mai mulți pasageri părăsesc în grabă autobuzul.

O femeie, grav rănită, a murt la puţin timp după explozie, a anunţat guvernatorul regiunii, Aleksandr Gusev.

Altă femeie a murit din cauza rănilor, după ce a fost spitalizată, a anunţat el ulterior într-un mesaj postat pe Telegram.

Mai mulţi dintre răniţi se aflau în stare gravă, din cauza unor arsuri.

Cel mai probabil, cauza ar fi o defecțiune tehnică.

Numărul deceselor ar putea crește în orele următoare, având în vedere că o parte dintre cei răniți se află în stare gravă.

Autoritățile din Rusia au pornit o anchetă și au deschis un dosar penal pentru a fixa toate circumstanțele în care a avut loc explozia.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.