Știri

Un bărbat a murit pe o stradă din București. Tânărul fusese înjunghiat

Bărbat înjunghiat în București, marți după-amiază. Un tânăr de doar 19 ani a murit, după ce medicii nu au mai putut să-l salveze, fiind rănit grav.

Se pare că tânărul se certase cu un alt bărbat într-o sală de forță, aflată în sectorul 3 al Capitalei în zona Răcari. Cei doi au părăsit sala, însă scandalul a continuat pe stradă. La n moment dat, unul dintre tineri a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt.

Bărbat mort în București, după ce a fost înjunghiat

Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp au ajuns la fața locului polițiștii de la Secția 11. Poliția Capitalei a transmis, inițial, informația că un tânăr a fost rănit în București, în sectorul 3. La fața locului a intervenit un echipaj medical, care a încercat fără succes, timp de aproximativ o oră, resuscitarea tânărului.

Redăm integral anunțul Poliției Capitalei:

“Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr pe care l-au condus la sediul subunității. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor”.

Deși medicii SMURD i-au acordat primele îngrijiri tânărului rănit în altercație, dar din păcate rana a fost gravă și tânărul a decedat.

Polițiștii l-au identificat pe agresor, iar acesta a fost prins în apropierea locului unde a avut loc incidentul. Agresorul care l-a înjunghiat mortal pe tânărul de 19 ani, în Capitală, se află în momentul de față în custodia poliției unde este audiat.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.