Știri

Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Gigi Becali. A fost chemată Poliția

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp din fața casei lui Gigi Becali și spune că nu pleacă de acolo până când nu vorbește cu latifundiarul. La fața locului a fost solicitată poliția. În zadar au încercat oamenii legii să-l convingă să coboare de pe stâlp. Omul vrea, cu orice preț, să poarte o discuție cu Gigi Becali.

Protest în fața casei lui Gigi Becali: Nea Gigi, ieși afară!

Din primele informații se pare că bărbatul a rămas fără locuință și vrea să-i ceară ajutorul lui Becali. Latifundiarul este cunoscut pentru actele sale de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

https://fresh24.ro/un-barbat-s-a-urcat-pe-stalpul-din-fata-casei-lui-gigi-becali-a-fost-chemata-politia-28321

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali se va lăsa impresionat de cazul acestui bărbat care își riscă viață pentru a-i atrage atenția. La fața locului au ajuns și pompierii echipați cu o scară pentru a-l coborî pe protestatar de pe stâlpul de electricitate.

Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Gigi Becali. A fost chemată Poliția

De asemenea, într-un final, Gigi Becali a ieșit din casă. Îmbrăcat complet în negru, omul de afaceri i-a făcut semn bărbatului să coboare de pe stâlp. La un moment dat, protestatarul a spus că așteaptă ca Becali să urce la el.

În fața reporterilor, omul de afaceri a spus că în urmă cu două zile i-a dat acestui bărbat niște bani de chirie pentru o lună, iar azi omul s-a întors și a cerut o casă.

A zis: dacă nu-mi dai casă, mă urc pe stâlp. Eu i-am zis: urcă-te, tată!, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali face acte de caritate și în Africa

Omul de afaceri din Pipera este recunoscut pentru actele de caritate pe care le face pentru cei nevoiași. Becali a ajuns până în țările sărace din Africa unde chiar el a spus că propovăduiește creștinismul.

Le-am construit totul. Ştiţi că acolo nu au apă de băut? Apa nu este băut. Îi ajut şi eu cât pot, a spus latifundiarul pentru Ziare.com.

Latifundiarul a construit puțuri de apă și a creat ferme de păsări în Uganda, Burundi și Rwanda. Tot acolo, Becali a construit mănăstiri, iar mulți care erau păgâni s-au botezat.

Duc creştinismul acolo. Sunt misionar. Acolo scrie România şi George Becali”, a povestit Gigi Becali pentru sursa menționată.

Și în România, omul de afaceri a ajutat oameni nevoiași, fără locuințe, suferinzi din cauza unor probleme grave de sănătate. Familia latifundiarului a sprijinit cu bani mai multe lăcașuri de cult din țară, și a construit o biserică în Pipera.

Comments are closed.