Media

Un camion cu flori la Andreea Marin la poartă. De unde-și comandă “zâna” plantele

Andreea Marin este una dintre cele mai mari vedete din România care are o pasiune interesantă dar și costisitoare totodată. Vedeta adoră natura și și-a transformat curtea casei într-un adevărat colț de Rai. Sutele de culori vii și mireasma amețitoare a plantelor transformă grădina Andreei Marin într-o capodoperă.

Raiul pe Pământ, la Andreea Marin acasă

Printre proiectele de televiziune și implicarea în acțiuni caritabile, Andreea Marin reușește să se ocupe într-un mare fel, de curtea casei sale. Vedeta investește timp și bani într-o pasiune pe care o valorifică la maximum: grădinăritul. Camioane de flori sosesc în fața casei Andreei Marin și sunt descărcate și așezate cu bun gust în grădina zânei. Zâna comandă plantele de la o firmă din nordul țării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Din când în când, Andreea Marin postează pe Instagram și le arată și urmăritorilor ei, transformările din colțul ei de Rai. În grădina casei, vedeta de televiziune cultivă și legume pentru consumul familiei.

Sunt atât de frumoase și parfumate! Au sosit și cățărătoare pentru gard, și aromatice pentru zona din care ne aprovizionam zilnic pentru ceea ce gătim, apropiată de cea a legumelor plantate de noi și crescute fără chimicale, a scris Andreea pe Instagram.

Pe lângă flori și legume, în grădina zânei sunt și pomi fructiferi. Andreea are cireșe, vișine, caise și mere la discreție, dar a mers și pe variante mai exotice, plantând lămâi, măslini, un portocal și un mandarin.

Colțul de Rai al Andreei Marin

Vedeta este foarte încântată de grădina ei pe care o numește colț de rai și despre care spune că o încarcă cu energie bună.

Pomii fructiferi așteaptă să-și rumenească fructele, avem cireș, vișin, cais, măr, am îndrăznit chiar să plantam în pământ pomul de rodie și iată că rezistă cu succes.  O zi ca asta, în pace printre culori și miresme, doar cu zgomotul păsărelelor atrase de acest mic colt de rai, îmi umple bateriile, a mai scris Andreea pe Instagram.

Andreea Marin reușește să dedice timp pasiunii sale pentru natură, pe lângă munca în televiziune pe care o face tot cu pasiune. În prezent, zâna poate fi urmărită din postura de moderator al emisiunii Nu există Nu se poate, difuzată pe TVR 2.

Comments are closed.