Media

Un cuplu de la “Mireasa” divorțează după nici trei luni de căsnicie! “Am încercat cât s-a putut”

Un cuplu celebru de la Mireasa divorțează după doar două luni jumătate de căsnicie. Andra și David s-au cunoscut în show-ul matrimonial Mireasa de la Antena 1. N-a fost dragoste la prima vedere, dar după multe discuții și un conflict, cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar la finalul emisiunii au decis să se căsătorească. Din nefericire, Andra și David nu s-au înțeles decât două luni. Tânăra a postat pe Instagram un mesaj în care le mulțumește tuturor susținătorilor și spune că s-a despărțit de David.

Andra și David de la Mireasa – divorț neașteptat

Se pare că lucrurile nu au mers în relația dintre Andra și David de la Mireasa. După ce au părăsit competiția matrimonială, în calitate de soț și soție, cei doi s-au mutat împreună și păreau de nedespărțit. Iată totuși că, la aproape trei luni de la nuntă, Andra și David vor divorța.

Un cuplu de la Mireasa divorțează după nici trei luni de căsnicie! "Am încercat cât s-a putut"

Un cuplu de la Mireasa divorțează după nici trei luni de căsnicie! “Am încercat cât s-a putut”

Cel puțin asta a anunțat Andra pe Instagram, într-o postare pe care ulterior a șters-o. Tânăra a spus că s-a săturat să fie singura care încearcă să facă această căsnicie să meargă. Andra a șters toate pozele pe care le avea cu David, pe rețeaua de socializare.

Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e… am încercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din 2, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde. Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit, a scris Andra pe Instagram.

Tânăra le-a mulțumit celor care i-au susținut pe ea și pe David în competița Mireasa și au crezut în povestea lor de dragoste. Din nefericire, însă, această poveste s-a încheiat. Cu privire la anunțul făcut de Andra, încă soțul ei David, nu a făcut niciun comentariu.

Comments are closed.