Media

Un fost concurent rupe tăcerea: “Nu cred că va mai exista Chefi la Cuțite”

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai urmărite show-uri culinare ale momentului. Deși abia s-a încheiat al nouălea sezon, deja se vorbește despre o altă ediție. Fanii sunt curioși când revine pe micile ecrane sezonul 10, dar unul dintre foștii concurent a aruncat bomba: emisiunea s-ar fi încheiat și nu mai continuă cu un alt sezon.

Sezonul 10 Chefi la Cuțite nu ar mai avea loc

Sezonul 9 din Chefi la cuțite a fost unul cu totul și cu totul special. Fiecare ediție este din ce în ce mai interesantă și atractivă și marele premiu a mers la Narcisa. Emisiunea culinară s-a bucurat de mare succes și a adus postului Antena 1 un rating de zile mari.

Fanii se gândesc tot mai mult la un nou sezon al emisiunii lor preferate, dar un fost concurent le-a spulberat speranțele: sezonul 10 ar putea să nu mai aibă loc. Andrei Kahlil Saer, concurent al sezonului 9, a declarat că nu crede că va mai continua emisiunea, atunci când a fost întrebat dacă va mai participa.

Oficialii nu au anunțat nimic până în acest moment, dar rămâne de văzut dacă va reacționa cineva după acest zvon. Antena 1 încă nu a anunțat castingul pentru sezonul 10, însă pagina de înscrieri e activă și oricine poate să concureze.

Cine este Andrei Kahlil Saer

Andrei Kahlil Saer a fost concurent în sezonul 9 la Chefi la Cuțite. Tânărul misterios are 31 de ani și este din Damasc, Siria, dar locuiește în Capitală și profesează ca medic stomatolog.

Tânărul este pasionat de bucătărie și de câțiva ani de zile este food blogger și este foarte activ pe rețelele de socializare, unde postează fiecare farfurie pe care o realizează. Pregătește cele mai interesante rețete și pe jurați i-a încântat cu un preparat SF de toată frumusețea. A gătit o supă cremă de porumb mai specială, o parte dulce, de culoare galbenă, și o parte roșie și iute.

Comments are closed.