Știri

Un fost primar PNL s-a împușcat în propria locuință

Fostul primar din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost găsit împușcat în propria locuință. Edilul și-a dat demisia cu o lună în urmă din pricina unor motive de sănătate. El a fost găsit de soția lui în una dintre camerele pensiunii lui, iar anchetatorii merg în acest moment pe pista unei sinucideri.

Fostul primar PNL s-a împușcat în propria pensiune

Conform informațiilor furnizate de IPJ Caraș-Severin, soția fostului primar din Bocșa a sunat dimineață la 112 și a  anunțat că și-a găsit soțul împușcat. Din păcate medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea o rană prin împușcare la nivelul capului. Ambulanța care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul. Polițiștii continuă cercetările pentru a descoperi în ce condiții a avut loc nenorocirea, însă în acest moment toată lumea consideră că a fost vorba de o sinucidere.

Emanuel Dănilă a fost ales toamna trecută primar al orașului Bocșa din partea PNL. Acesta și-a dat demisia cu o lună în urmă și a invocat probleme de sănătate și probleme personale, fără să dea alte detalii.

Liderul PNL din Caraș-Severin, Marcel Vela, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și a adus în discuție depresia post-COVID care l-ar fi făcut pe fostul edil să își dea demisia din funcție.

„Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a declarat Marcel Vela.

 

Comments are closed.