Media

Un influencer celebru s-a sinucis la doar 28 de ani. Depresia a distrus-o

Depresia este una dintre cele mai grele boli ale momentului, care distruge viețile oamenilor de toate vârstele. Doar cei mai puternici trec cu bine de această boală și luptă până la final, în timp ce alții decid să pună capăt suferinței în moduri mai puțin potrivite. La fel a decis și o celebră creatoare de conținut, care nu a mai putut lupta cu boala.

S-a sinucis din cauza depresiei

Auzim în ultima vreme cum persoane cunoscute, de succes, pleacă dintre noi. Deși ne gândim că unii au tot ce vor și viața lor este perfectă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum credem și de cele mai multe ori, faptele lor ne surprind. Lee MacMillan, un cunoscut influencer din SUA, și-a pus capăt zilelor, după o luptă grea cu depresia.

Tânăra fusese dată dispărută, după ce a plecat de acasă fără mașină, portofel, chei, buletin și telefon. Nimeni nu auzise nimic de ea și apropiații se temeau pentru ea, dar se pare că a luat o decizie radicală: și-a pus capăt zilelor. Lee a fost lovită de un tren Amtrak în zona Santa Barbara, California, vineri, 26 martie 2021.

Moartea sa a fost anunțată chiar pe pagina ei de Instagram. Se pare că tânăra avea o viață perfectă și nimeni nu îi înțelege gestul. La doar 28 de ani, celebrul influencer se lupta cu depresia și lăsase impresia că vrea să o învingă, dar se pare că nu a mai putut rezista. Toți cei care au cunoscut-o sunt șocați de faptele ei și nu înțeleg de ce a renunțat.

„După ce a dus o viață extraordinară, și după ce s-a luptat curajoasă cu depresia, avem inimile frânte când vă dezvăluim că Lee și-a pus capăt zilelor. Era cea mai puternică lumină, o forță magnetică a naturii și iubită de atât de mulți oameni.”, arată un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram.

Mesaj important pentru fanii influencerilor

Cei care au publicat mesajul le-au transmis tuturor că sănătatea mintală este importană și încurajează să apeleze la ajutorul specializat ori de câte ori este nevoie, pentru a evita astfel de situații. De asemenea, este absolut normal să nu fim mereu în apele noastre, motiv pentru care nu trebuie să renunță.


Deși părea că influencerul are o viață perfectă, era fericită, călătorea, iubea și avea mulți fani, se pare că în sufletul și mintea ei era cu totul altceva.

Comments are closed.