Media

Un prezentator Antena 3 și-ar fi agresat soția și refuză să achite pensia alimentară

Un jurnalist cunoscut al postului de televiziune Antena 3 și-ar fi agresat soția și, conform CANCAN, n-ar mai fi plătit pensia alimentară. Informația a ajuns în presă în această noapte, iar soția acestuia ar fi cerut ordin de protecție împotriva acestuia.

Un jurnalist și-ar agresa soția, care cere ordin de protecție

Jurnalistul cunoscut este conform CANCAN violent cu soția sa care a cerut Înstanței de Judecată Ordin de Protecție pentru a nu fi agresată de acestea.

Fosta soție ia în calcul să monteze camere de supraveghere pentru că vine neinvitat să-și vadă copiii. Între părți, există, de altfel, proces pe rol pentru stabilire program vizitare minori.

A fost și la poliție, dar i s-a transmis că nu se poate face nimic, până nu se termină procesul”, ne-a mai precizat persoana din anturajul celor doi, care a dorit să-și păstreze anonimatul, scrie CANCAN.

Acuze tot mai grave date de sursele CANCAN, care susțin că pe 19 martie 2021 acesta ar fi fost condamnat la închisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Aceleasi persoane declară că prezentatorul nu plătește nici pensia alimentară cuvenită copilului său.

Se împrumută sub pretextul că trebuie să achite copiilor pensie alimentară. Dar el nu a mai plătit nimic de trei luni. Fosta lui soție se află în proces cu el și cu firma lui, prin avocat și executor, pentru a recupera creanțele.

Sunt două procese deschise la Judecătoria Sectorului 6. În fiecare lună, pentru cei trei copii, trebuia să plătească 2.400 de lei. Nu a mai dat un leu de trei luni.

Femeia este disperată, a fost contactată de mai multe persoane care i-au spus că i-au dat bani cu împrumut și că nu și-au mai recuperat datoriile.

În plus, el o denigrează mereu, în special în fața colegilor lui din presă”, ne-a mai precizat sursa CANCAN.RO.

Din motive de confidențialitate și prezumția de nevinovăție Fresh24 nu dezvăluie numele acestuia și nici imaginea.

Acest articol poate primi un drept la replică din partea persoanei vizate pe email, la adresa gate@air24.ro.

 

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.