Știri

Un tramvai a deraiat în București, un calător rănit grav

O sină a unui tramvai din București a străpuns în mers podeaua unui tramvai din București, în urmă cu câteva minute.

Un călător a fost rănit grav de șina care a străpuns podeaua tramvaiului. Este al doilea incident de acest tip în București ,iar STB spune că de vină este calea de rulare foarte veche și temperaturile ridicate.

Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, care a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni.

Incidentul s-a petrecut pe strada Nerva Traian, într-o stație. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și i-a provocat călătorului răni la piciorul stâng.

Circulația tramvaielor pe linia 19 este restricționată.

La fața locului au venit polițiști și de la STB, care fac anchetă.

Nu este primul incident în care sunt implicate tramvaiele în București. În urmă cu două zile, un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat. Reprezentanții STB au spus că tramvaiul era în probe, așa că circula fără călători, astfel că nu au fost persoane rănite.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.