Media

Unde a dispărut Andreea Esca? Cine a înlocuit-o la Știrile ProTV

Andreea Esca este una dintre cele mai renumite știriste de la noi din țară și una dintre cele mai vechi în această meserie. De când a intrat în acest domeniu, niciodată nu a lipsit de la datorie și și-a respectat fanii. Se pare că acum a dispărut de la TV și a fost înlocuită de o altă colegă de breaslă, dar are un motiv bine întemeiat.

Andreea Esca, înlocuită de Oana Andoni

Andreea Esca a dispărut de pe micile ecrane. La pupitrul știrilor de la ProTV a venit acum Oana Andoni, colega sa, pe care o vom vedea la știrile de seară. Ultima dată când a lipsit, Andreea a avut probleme de sănătate din cauza infectării cu coronavirus, dar se pare că acum se simte bine.

Esca lipsește dintr-un motiv cât de poate de bun și nu avem de ce să ne îngrijorăm. Se pare că celebra prezentatoare s-a gândit că fanii își fac griji, motiv pentru care a dezvăluit de ce lipsește și a publicat mai multe imagini.

Astfel, este în concediu de odihnă o perioadă de timp, după atâta muncă. Ea a mers la țară, unde s-a conectat cu natura și va scăpa de toate grijile și stresul acumulat în tot acest timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca, în concediu la țară

Andreea Esca și-a petrecut o mare parte din copilărie în județul Sibiu, la Porumbacu de Sus. Ea a trăit aici cele mai frumoase amintiri alături de familia ei și de fiecare dată când revine se bucură de tot ce vede.

Pentru că iubește atât de mult locul, nu numai că merge des acolo în concediu, la fel ca acum, dar a dezvoltat și o afacere profitabilă. Aceasta a transformat mai multe case din sat în locuri de cazare și le-a recondiționat. Complexul turistic se numește OberWood și se află la Porumbacu de Sus, la 50 de kilometri de Sibiu.

Este foarte mândră de ce a realizat și atrage mulți turiști cu originalitatea locului și cu emoțiile pe care reușește acesta să le stârnească prin păstrarea tradițiilor. A investit mult în afacere și timp de doi ani a muncit pentru a o pune pe picioare.

Comments are closed.