Media

Unde a fost, de fapt, Fulgy. A meditat și a ajuns la o concluzie- le cere iertare Antoniei și lui Velea:

Fulgy a dispărut o perioadă din viața publică și, după ce Ioniță a declarat că ar fi sub arest, iar mama sa spunea că este plecat și se vorbea că a fost la o clinică de reabilitare, tânărul are altă variantă. Între timp, a ajuns și la sentimente mai bune față de Velea și Antonia.

Fulgy recunoaște că a greșit față de Velea

Fulgy a fost, până de curând, într-un scandal de zile mari cu Alex Velea, căruia i-a jignit întreaga familie și i-a adus acuzații grave. După revenire, se pare că are gânduri pașnice și s-a mai liniștit.

Deși continuă să susțină că la studioul lui Alex Velea s-au consumat droguri, recunoaște că a greșit când i-a vorbit urât atât lui, cât și Antoniei și le-a jignit acestora copiii, care nu au nicio vină.

Fulgy a ținut să-și ceară scuze pentru scandalul care a luat naștere, pe motiv că era sub influența alcoolului în momentul în care a aruncat cu vorbe „în stânga și în dreapta’ și nu avea deloc o stare bună.

„Nu pot decât să-mi cer iertare (n.r. pentru ce a spus înainte). Eram sub influența alcoolului, sub influența mai multor chestii, gânduri negative, stres și necazuri pot să spun. Și îmi pare rău. De dat timpul înapoi, nu am cum. Sunt foare liniștit, acum, foarte echilibrat’, a mai transmis Fulgy.

Fulgy a stat în casă și a meditat

S-a tot vorbit că Fulgy ar fi la o clinică de reabilitare, la Spitalul Obregia din Capitală. Timp de aproape 3 săptămâni, el a dispărut din mediul online, nu a mai apărut la TV și părinții săi l-au așteptat acasă. În plus, Ioniță de la Clejani a declarat chiar că fiul său ar fi sub arest pentru 29 de zile.

Fulgy a spus că nu a fost internat nicăieri, ci a stat acasă, retras, și a meditat. El îi încurajează pe toți să renunțe la substanțele interzise și să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru că doar așa pot scăpa de această patimă. Fiul Clejanilor spune că a ales să stea departe de mediul online și de public pentru că era prea presat de cei din jur, de întrebări și gânduri, care îl agitau.

”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (…) În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii”, a spus Fulgy la XNS.

Comments are closed.