Media

Unde va putea fi urmărită Alina Laufer. Proaspăta mămică se întoarce la TV

Alina Laufer se întoarce pe micile ecrane. Proaspăta mămică a semnat cu un post de televiziune cu care a mai colaborat în trecut. Vedeta va avea apariții săptămânale în cadrul știrilor de la Kanal D. Alina este foarte încântată de acest proiect și spune că abia așteaptă să le ofere telespectatorilor informații importante din domeniul gastronomiei.

Alina Laufer va apărea în cadrul știrilor Kanal D

Soția politicianului Ilan Laufer va prezenta la Kanal D, Rețeta în 5 minute, în fiecare joi, de la orele 12.00, începând cu data de 16 septembrie. În cadrul emisiunii, Alina le va împărtăși telespectatorilor rețete utile pe care să le prepare ușor și rapid, dar și rețete complexe pentru diverse ocazii speciale.

Alina Laufer este pasionată de gătit, știe tot felul de trucuri pentru a face mâncarea gustoasă și, totodată, pune preț pe ingredientele de calitate pentru ca bucatele să fie și sănătoase, nu doar gustoase.

Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor; din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mâncare pe care îl pregătesc, a spus Alina Laufer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Laufer (@alina.laufer)

Alina Laufer a mai făcut parte din echipa Kanal D în urmă cu câțiva ani prin intermediul unui proiect culinar. Vedeta a spus că gătitul face parte din viața ei, încă de când era mică, iar inspirația și pasiunea pentru bucătărie au venit de la bunica ei care a lucrat la o cantină.

Un an frumos, dar greu pentru Alina și Ilan Laufer

Frumoasa soție a fostului ministru pentru mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a dat trecut de la agonie la extaz în primăvara acestui ani, când a avut parte de o naștere cu probleme. Alina Laufer a adus pe lume o pereche de gemeni. În ciuda așteptărilor, vedeta s-a văzut nevoită să nască prematur, însă, după mai bine de o lună de spitalizare, ea și bebelușii s-au întors cu bine în sânul familiei.

Alina mai are o fetiță în vârstă de 12 ani, din căsătorie cu artistul Jorge. După divorț, cei doi foști au rămas în relații bune, mai ales că au un copil care îi va lega toată viața.

Acum, vedeta este fericită alături de soțul ei Ilan și de copii și iată că la doar câteva luni de când a devenit din nou mamă, se întoarce la muncă. Telespectatorii o pot urmări în fiecare zi de joi, de la orele 12.00, în cadrul știrilor Kanal D.

Comments are closed.