Știri

UPC / Vodafone fix sunt picate. Internetul și televiziunea nu funcționează

Compania Vodafone Fix are probleme cu rețeua fixă de internet și cablu prin televiziune. Serviciile au picat în această seară, iar reprezentații companiei nu știu să spună când se va remedia avaria.

Conform call centerului Voadfone Fix, fost UPC, echipele tehnice lucrează la remedierea situației și spun că în câteva ore acestea vor deveni funcționale.

Surse au declarat pentru Fresh24 că avaria este majoră și că abia spre dimineață serviciile vor redeveni funcționale.

Este prima avarie majoră UPC după preluarea oficială de Vodafone

UPC are o tradiție de avarii de acest gen, ce-i drept sunt rare și întâlnite și la alte companii, însă atunci când serviciile cad durata de remediere a problemelor tehnice depăsește de fiecare dată câteva ore.

Call Centerul UPC este în acest moment asaltat de clienții companiei care cer explicații.

Angeții call center însă nu vă pot transmite nimic, accesul la informațiile acestora este limitat și trebuie să ține cont că aceștia au un script pe care trebuie sa vi-l comunice.

Cauza nu este cunoscută a avariei Vodafone Fix / UPC, până acum compania nu a transmis de-a lungul timpul care au fost cauzele acestor avarii, surse au declarat pentru FRESH24 că de vină ar fi sistemul care este suprasolicitat, rețeua fiind destul de nouă când vine vorba de infrastructură.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.