Știri

Vă mai amintiți de cazul băiețelului ucis în Cluj? La un an de la crimă, tatăl său și-a aflat sentința

Bărbatul din Cluj care și-a ucis copilul în vârstă de 8 ani și-a aflat sentința. Crima lui T. G. a cutremurat întreaga țară. Bărbatul și-a premeditat fapta și a purtat trupul neînsuflețit al copilului său, timp de două zile, pe bancheta din spate a mașinii.

Și-a aflat sentința

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fiul în vârstă de 8 ani a fost condamnat la închisoare pe viață de o instanță a Tribunalului Cluj. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (…) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, se arată în sentinţa de luni, 24 mai, a Tribunalului Cluj.

Cazul băiețelului ucis de către tatăl lui a șocat o țară întreagă. Pe fondul divorțului și al partajului pe care îl făcea cu fosta soție, bărbatul se pare că și-a ieșit din minți. Cei doi aveau custodie comună asupra copilului, iar în acele zile, băiețelul de 8 ani se afla la tatăl lui.

Mama copilului s-a panicat și a alertat Poliția când fostul ei soț a depășit perioada în care îl avea la el pe copil, și nici nu îi mai răspundea femeii la telefon.

IPJ Cluj a anunţat în 25 iulie 2020 că un copil în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors.

A plimbat copilul decedat pe bancheta din spate a mașinii

Copilul a fost găsit fără suflare în mașina tatălui său, pe bancheta din spate. Fusese înjunghiat mortal. Când și-a dat seama că este încolțit de polițiști, bărbatul în vârstă de 46 de ani a încercat să se sinucidă.

A fost transportat la Urgențe și a fost stabilizat. Se pare că avea o relație bună cu băiețelul care avea încredere în el.

Bărbatul nu avea antecedente penale și nu existau plângeri cu privire la acte de violență, pe numele lui.

Comments are closed.