Media

Vă mai amintiți de SuperNanny? Iată cu ce se ocupă acum Irina Petrea. A trecut printr-o dramă

Irina Petrea, cunoscută sub numele de SuperNanny a făcut furori cu celebra emisiunea de la Prima Tv care își propunea să educe copiii problematici. Au trecut mai bine de 16 ani de când show-ul a fost scos din grila postului de televiziune, iar Irina Petrea a ieșit din atenția publică.

Ce mai face Irina Petrea, celebra SuperNanny

Chiar dacă nu mai apare la televizor, Irina Petrea nu și-a schimbat domeniul de activitate. SuperNanny este psihoterapeut și doctor în științele educației, expert în parenting și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting.

Irina Petrea s-a căsătorit și se numește acum Petrea-Sullivan și face ce știe cel mai bine: îi ajută pe părinți să-și educe copiii. Are trei cărți cu sfaturi prețioase pentru toți părinții care vor să-și crească copiii în armonie: Și tu poți fi Supernanny – cum să îți crești bine copilul, Și tu poți fi Supernanny – cu copilul la școală (Editura Trei).

Puțini sunt cei care știu că Irina Petrea are originile în Moldova, crescând la Piatra Neamț unde a avut o copilărie așa cum erau odată.

Cum crede SuperNanny Irina Petrea că trebuie să fie copilăria

SuperNanny este de părere că, în ciuda progresului, copilăria de astăzi a devenit mai săracă și mai tristă, mai organizată, limitată și obeză. Nu ar schimba nimic dacă ar da timpul înapoi, pentru că a avut o copilărie sănătoasă, fără tehnologie și fără jucării scumpe.

Eu am crescut cu cheia la gât, fără niciun fel de gadget, cu vreo două păpuşi, o pereche de patine, o minge, rachete de tenis şi pietricele numai bune pentru şotron, dar am avut o copilărie de nenumărate ori mai frumoasă şi sănătoasă decât a multora dintre copiii de azi, a spus Irina Petrea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Sullivan (@irinapetreasullivan)

Drama din viața celebrei Super Nanny. Irina Petrea nu poate avea copii, dar s-a resemnat cu acest gând și a luat în calcul varianta adopției, dar aici mai trebuie să-l convingă și pe soțul ei. SuperNanny a declarat într-un interviu pentru revista Viva că suferă de infertilitate primară și că foarte mult timp nu a știut asta.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat, deocamdată, a spus Irina Petrea pentru Viva!

SuperNanny se ocupă de copiii soțului ei, de creșterea și educația lor și spune că aplică multe dintre tehnicile pe care le-a explicat în vremea când făcea emisiunea de la Prima Tv.

Comments are closed.