Media

Valentina Pelinel închide gura cârcotașilor. Ce a spus fotomodelul despre relația cu Cristi Borcea

Lumea încă îi critică, dar ei își trăiesc viața și par că se înțeleg și se completează pe cinste. Valentina Pelinel a făcut multe sacrificii pentru povestea de dragoste cu Cristi Borcea, dar toate au meritat, dacă este să judecăm după ceea ce se întâmplă în prezent cu ei doi. Timpul a trecut, s-au împlinit trei ani de când Valentina și Cristi Borcea s-au căsătorit, iar copiii lor sunt dovada iubirii ce și-o poartă.

Mesajul Valentinei Pelinel pentru Cristi Borcea, la trei ani de la nuntă

În ziua în care s-au împlinit trei ani de când și-au unit destinele, Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj plin de însemnătate, dar și emoționant în același timp. Multă vreme s-au ținut departe de ochii publicului, ba chiar Valentina a ținut ascuns o bună bucată de timp faptul că Borcea este tatăl copilului ei. Toate au intrat pe un făgaș normal când Cristi a părăsit închisoarea și cei doi au devenit cu adevărat o familie.

Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleșită de emoții: Milan cu zâmbetul său, Indira și Rania cuminți în burtică și noi doi. Recunoscătoare pentru acești 3 ani minunați, spune Valentina acum, când s-au împlinit trei ani de căsătorie cu Borcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Valentina este femeia care i-a picat cu tronc lui Cristi Borcea. Anterior, ea a fost căsătorită cu politicianul Cristi Boureanu, în timp ce Borcea a mai avut două soții. Prima soție a fostului acționar de la Dinamo a fost Mihaela, cu care are trei copii, iar cea de-a doua a fost Alina Vidican care, de asemenea, i-a dăruit doi copii omului de afaceri. Borcea a mai avut o relație cu o avocată, din care a rezultat o fetiță, iar cu actuala soție are un băiat și o pereche de gemene.

Cristi Borcea impresionat de Valentina Pelinel

Despre actuala soție, Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă. Într-un interviu recent, fostul acționar de la Dinamo a spus că Valentina a luptat mult pentru relația lor și că a primit din partea ei dovada faptului că și-l dorește lângă ea.

Se pare că Borcea, când a intrat după gratii, i-a spus fotomodelului să se mute în apartamentul de la New York, pentru că este tânără și nu are de ce să stea în România, iar Valentina i-a replicat că va rămâne în țară pentru că nu poate trăi fără el.

Comments are closed.