Media

Valentina Pelinel, operată de urgență. Soția lui Cristi Borcea a ajuns în cârje

Valentina Pelinel trece printr-o perioadă destul de dificilă. Celebra soție a lui Cristi Borcea se confrunta de ani buni cu probleme de sănătate care acum s-au agravat. Astfel, a fost operată de urgență și acum trebuie să se recupereze. Nu se poate deplasa, momentan, fără ajutorul cârjelor.

Valentina Pelinel s-a operat la picior

Valentina Pelinel trece printr-o perioadă destul de grea. Soția lui Cristi Borcea a fost filmată în timp ce mergea în cârje, motiv pentru care a făcut declarații în acest sens. A vrut ca fanii să afle de la ea cu ce problemă se confruntă și a explicat prin ce trece.

Mai exact, modelul a fost operat de urgență la picior, după ce i s-a rupt ligamentul. Problemele le are deja de opt ani, de când a suferit un accident la ski, dar situația s-a complicat acum. Având în vedere că este o femeie activă și are un stil de viață bazat pe mișcare, a decis că trebuie să se opereze și să scape de orice complicație.

Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani”, a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.

După două sarcini, una dintre ele gemelară și după atâta timp, ligamentul a cedat și chiar avea nevoie de operație. Intervenția a decurs bine, Valentina este într-o formă bună, dar trebuie să treacă printr-o perioadă de recuperare.

Cristi Borcea, atent cu soția lui

Valentina Pelinel face acum recuperări după intervemție și soțul ei s-a asigurat că îi pune la dispoziție cei mai buni medici. Astfel, i-a angajat pe medicii cu care a colaborat la Dinamo pentru a o ajuta pe Valentina să revină la forma inițială. Pentru aproximativ o lună, însă, va merge cu ajutorul cârjelor pentru că are o orteză la picior.

Modelul a ales să se opereze pentru că nu își putea imagina viața fără sport și speră că va reuși să practice activitățile ai favorite la același nivel ca înainte. Cel mai tare o speria gândul că va fi o persoană sedentară, motiv pentru care a ales să se opereze de urgență.

“Nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația. Merg trei patru săptămâni în cârje, am orteza pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac.”, a declarat Valentina.

Comments are closed.