Media

Vali Vijelie, destăinuiri emoționante. Cât de sensibil este manelistul

Vali Vijelie este unul dintre cei mai renumiți artiști din țara noastră. Celebrul manelist se bucură de mare succes și în plan internațional și este recunoscut de toată lumea. Invitat marți la emisiunea lui Denise Rifai, acesta a fost descusut de celebra jurnalistă și a răspuns celor mai picante întrebări. Artistul a demonstrat că este extrem de sensibil și ușor de emoționat.

Vali Vijelie, profund marcat de moartea părinților

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, care se bucură de mare succes. Marți seara a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, unde a fost nevoit să răspundă mai multor întrebări, care mai de care mai picante. Artistul a fost foarte sincer și nu a refuzat nicio întrebare, ba chiar a oferit și detalii în plus.

Deși pare că este un om extrem de fericit, căruia nu îi lipsește nimic, se pare că artistul nu are o viață perfectă. Este cunoscut faptul că moartea părinților lui l-a afectat extrem de tare, însă acum a vorbit mai mult despre acest aspect.

Vali Vijelie a explicat că mama sa a murit imediat după ziua de la naștere și a mărturisit că a fost cel mai dureros cadou pe care viața i l-a putut oferi. Deși s-ar fi putut supăra pe Dumnezeu, el a înțeles că mama sa a plecat acolo cu un scop și a acceptat realitatea grea.

El nu va putea uita cum imediat după înmormântarea tatălui său a fost nevoit să cânte. Vali Vijelie crede că viața de artist este cea mai grea, pentru că nu contează ce probleme ai, trebuie să-ți faci meseria chiar și în cele mai dureroase momente.

„Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, i-a mărturisit Vali Vijelie lui Denise Rifai, la Kanal D.

Comments are closed.