Magazin

Vara 2021: Top 4 zodii care vor avea o vară grea

4 zodii nu vor avea o vară tocmai ușoară în 2021. De altfel, necazurile au început deja pentru o parte dintre ele. Iată care sunt cei 4 nativi care vor avea o vară fierbinte…de griji!

Top 4 zodii care vor avea o vară grea

TAUR: Dacă ești Taur, trebuie să știi că ai la dispoziție câteva momente unice în care poți schimba starea negativă prezentă. Trebuie să riști doar în perioadele 27-29 iunie, 3-7 iulie și 10-15 august. Sunt singurele zile favorabile vara aceasta. Astrele sunt de partea ta în aceste zile, așa că profită din plin de cele câteva zile dificile.

SCORPION: Pentru tine, dragă Scorpionule, luna iulie va fi una grea. Ai în față oportunități unice în luna august, dar până la august trebuie să treci de dificultățile lunii iulie.

Obstacolele vor ține de sfera profesională. Anumite decizii pe care le iei în carieră îți pot răsturna complet sistemele de valori și pot duce la conflicte neașteptate.

Complicații apar și în sectorul amoros. Nu uita niciodată că orice cuvânt spus la nervi se poate întoarce împotriva ta când nu te aștepți. Trebuie să înveți să treci cu vederea supărările partenerului și dacă vezi că e trist să nu insiști foarte tare pe asta.

Uneori oamenii supărați trebuie lăsați singuri pentru a-și pune ordine în gânduri, în niciun caz bătuți la cap non-stop.

SĂGETĂTOR: De tine depinde cum va fi vara asta pentru tine. Veșnicele discuții în contradictoriu în familie pot duce la ruperea unor relații în mod definitiv.

Nu te mai autosesiza în tot felul de discuții între neamuri, prietenii rudelor tale și nu încerca să intervii unde știi sigur că e o cauză pierdută.

Ai parte de multe câștiguri doar dacă știi unde să insiști cu anumite remarci. Ar fi indicat să gândești de două ori o idee înainte de a o exprima public. Sinceritatea poate face rău uneori.

CAPRICORN Nici Capricornii nu au o perioadă tocmai genială. Dacă ești născut în această zodie, vara asta trebuie să faci curățenie în lista de prieteni. Ai multe ”căpușe” lângă tine.

Citește șiZodia care reacționeză teribil la trădare! Nu vrei să o superi. Top 5 zodii dificile

Comments are closed.