Magazin

Vecina mea a slabit 20 de kilograme doar cu lămâie fiartă! Află totul despre asta…

Lămâia conține antioxidanți și vitamina C, care sunt întotdeauna benefice în prevenirea apariției cancerului. De asemenea, sunt utile pentru a scăpa de metalele grele sau de toxinele periculoase și oferă o detoxifiere completă a organismului, stimulând sistemul imunitar și, de asemenea, pierderea în greutate.

Astăzi îți oferim o băutură care este mai mult decât capabilă să te ajute cu toate lucrurile menționate mai sus și care este foarte ușor și simplu de preparat!

Aveți nevoie de:

5 lămâi organice
2 litri de apă
1 centimetru de ghimbir

Aveți grijă ca lămâile să aibă coaja netratată și curățați-o bine cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și a unui burete abraziv.

1. Stimulează sistemul imunitar
Lămâile sunt bogate în vitamina C, care este excelentă pentru combaterea răcelilor. Dar întrebarea pe care o aveam era: de ce? Când am cercetat mai amănunțit, am descoperit că s-a demonstrat că vitamina C crește producția de celule albe din sânge.

Aceste celule albe din sânge sunt celulele apărătoare care atacă bacteriile și virușii. Vitamina C poate, de asemenea, să mențină celulele imunitare existente mai sănătoase și să producă mai bine o cantitate suficientă de tipul de anticorpi care se atașează de viruși și bacterii pentru a le marca pentru distrugere.

2. Lămâile sunt bune pentru creierul tău
Sunt bogate în potasiu, despre care cercetările arată că stimulează funcția creierului și a nervilor. Să să săpăm mai adânc. O singură lămâie conține 80 de miligrame din acest mineral esențial – care este, de asemenea, important pentru funcțiile de bază ale celulelor și mușchilor și pentru menținerea echilibrului fluidelor din organism.

3. Sunt sănătoase pentru inimă
Potasiul din lămâi poate ajuta la controlul tensiunii arteriale, dar asta nu este tot. Vitamina C pe care o veți obține bând apă caldă cu lămâie dimineața vă poate reduce riscul de boli cardiovasculare și de accident vascular cerebral.

4. Sucul de lămâie echilibrează pH-ul organismului
În ultima vreme, poate ai observat că oamenii vorbesc mult despre reducerea acidității organismului prin consumul de alimente alcaline. S-ar putea să fiți surprins să aflați că, deși sucul de lămâie este acid în afara corpului, efectul său este alcalinizant după ce a fost complet metabolizat.

Asta înseamnă că băutul apei cu lămâie dimineața poate crește pH-ul corpului, promovând funcția și structura celulară sănătoasă și creând un mediu mai puțin ospitalier pentru bacterii și viruși.

5. Ajută la pierderea în greutate
Lămâile sunt bogate în fibre de pectină, ceea ce ar putea ajuta la combaterea poftei de mâncare… dacă mănânci o lămâie întreagă. Iar unii oameni pierd în greutate mai repede doar prin creșterea consumului de apă. Dar mulți oameni consideră, de asemenea, că dacă le pun în apă caldă pentru ceașca de dimineață, sucurile de lămâie îi ajută să slăbească mai repede.

Un studiu de cercetare a descoperit că polifenolii din sucul de lămâie au puterea de a suprima acumularea de grăsime corporală. Aceeași cercetare a arătat că aceiași compuși din lămâi au redus semnificativ creșterea în greutate – chiar și în cazul celor care mâncau prea mult.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.