Știri externe

Vedeta care a pierdut nouă sarcini. Nu și-a îndeplinit visul de a deveni mamă

Multe femei se confruntă cu infertilitatea si trec prin chinuri grele pentru a deveni mame. Unele dintre ele, însă, ajung să nu își îndeplinească niciodată acest vis. In aceeași situație se află și o actriță celebră de la noi, care a pierdut numeroase sarcini.

Sharon Stone a pierdut nouă sarcini

Sharon Stone este una dintre cele mai iubite actrițe din lume. Se bucură de mare succes la nivel mondial și încă se află în topurile celor mai bune actrițe. Are o carieră formidabilă și pare că nu îi lipsește nimic, dar viața ei nu a fost mereu roz.

Abia acum, la 64 de ani, și-a făcut curaj și a mărturisit că a pierdut 9 sarcini. Are acum trei copii înfiați, dar niciodată nu și-a îndeplinit visul de a deveni mamă naturală. A fost mereu frustrata din această cauză, dar are acum o familie frumoasă.

Vedeta internațională este de părere că ”femeile nu au un loc în care pot discuta despre astfel de pierderi dureroase”. Actrița crede că femeile trebuie să fie sprijinite în astfel de situații, pentru că suferința este prea mare și a simțit-o din plin pe propria ei piele.

”Ca femei nu avem un forum unde să discutăm profunzimea unei astfel de pierderi. Am pierdut nouă sarcini din cauza avortului spontan. Nu este deloc un lucru ușor, fizic sau emoțional. E ceva prin care trecem singure, în secret, cu un sens al eșecului care se impregnează în noi, în loc să primim compasiunea și empatia de care avem nevoie pentru vindecare. Sănătatea și bunăstarea femeilor este lăsată în grija ideologiei masculine, care a devenit ignorantă și opresivă”, a declarat actrița.

A avortat la 18 ani

Sharon Stone a vorbit abia acum despre cea mai grea experiență, care i-a marcat complet viața și i-a provocat traume mari: avortul de la 18 ani. Era doar un copil pe vremea când a rămas însărcinată cu primul ei iubit și a decis că nu își poate asuma o astfel de responsabilitate.

A mers la Ohio să avorteze, dar zilele următoare aveau să fie un chin pentru ea. A sângerat în exces, a avut dureri cumplite, dar nu a cerut ajutorul nimănui. Inainte de a reveni la cursuri, a ars cearșafurile pline de urme, dar rănile din suflet nu au dispărut niciodată. Abia după mulți ani, tânăra de pe atunci a cerut consiliere.

“Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun. Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată. Stone şi-a revenit în cele din urmă şi a avut grijă, înainte de a se întoarce la cursuri, să îşi ardă cearşafurile şi hainele pline de sânge într-un butoi la şcoală. Abia o vreme mai târziu a căutat consiliere”, a scris vedeta de la Hollywood în memoriile sale.

 

 

Comments are closed.