Magazin

Venus intră în Capricorn pe 5 noiembrie. Care sunt zodiile care au parte de bucurii în plan amoros

Venus intră în Capricorn la data de 5 noiembrie și este unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an. Planeta iubirii va intra în zona astrologică a zodiei Capricorn și va aduce schimbări majore pentru toate zodiile, dar mai ales pentru unii nativi.

Zodiile și Venus în Capricorn

Racii se numără printre zodiile care vor cunoaște fericirea după data de 5 noiembrie. Nativii acestei zodii se simt protejați și iubiți de partenerul de viață. Se află într-o perioadă extrem de frumoasă a relației lor și profită din plin de momentele petrecute alături de persoana iubită care, deși sunt puține, sunt calitative.

Vezi și: Horoscop special 2022. Patru zodii vor excela pe toate planurile în noul an

Leii devin tot mai atenți la nevoile persoanei iubite și primesc la rândul lor aprecieri. Intrarea lui Venus în Capricorn îi face pe acești nativi să înțeleagă că nu contează decât ce simt ei, ci și cum se simte persoana de lângă ei. Dacă ea nu este fericită, cum ar putea funcționa relația?

Citește și: Horoscop special noiembrie 2021. Ce zodii vor fi trădate la sfârșitul toamnei


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Săgetătorii continuă să trăiască armonios din punct de vedere sentimental, așa cum o fac de ceva vreme. Se simt mai bine decât niciodată alături de persoana iubită și parcă lucrurile sunt din ce în ce mai bune în relația lor.

Schimbări de la 5 noiembrie

Capricornii întâlnesc pe cineva cu o experiență de viață captivantă, care le dă complet lumea peste cap, dar într-un sens bun. Vor avea parte de sentimente pe care nu le-au mai trăit niciodată și vor fi extrem de încântați că, în sfârșit, au dat peste o persoană la fel ca ei, cu care pot vorbi deschis și care le poate înțelege nevoile mai bine decât oricine.

Vărsătorii au chef de aventură în doi, așa că sunt în căutarea unui partener de viață. Vor urgent pe cineva în viața lor pentru că simt nevoia să socializeze, să vorbească despre planurile de viitor și să se bucure de viață. De multă vreme nu au mai fost așa binedispuși, pentru că nu au avut alături de cine să o facă.

 

Comments are closed.