Magazin

Venus Retrograd și zodiile. Ce ne așteaptă până pe 29 Ianuarie

Venus Retrograd este unul dintre cele mai puternice evenimente ale noului an, care a debutat încă de la finalul lui 2021. Se încheie abia la 29 Ianuarie și până atunci continuă să ne treacă printr-o mulțime de schimbări și să ne pună la încercare.

Ce ne aduce Venus Retrograd

Venus este retrograd până pe 29 Ianuarie, timp în care se va face simțit cum știe mai bine. Nu este deloc o perioadă bună pentru relațiile de iubire. Multe dintre ele se vor destrăma din cauza comportamentului oamenilor, care lasă de dorit de ceva timp. Suntem mult prea impulsivi și acționăm fără să gândim.

Vezi și: Marte intră în Capricorn. Evenimentul de la 24 Ianuarie schimbă tot pentru patru zodii

Fricile noastre vor fi amplificate în perioada următoare și asta ne va costa mult. Dacă nu știm să ne păstram cumpătul și nu Continuăm să sperăm la lucruri frumoase, putem pierde totul, mai ales speranța. Venus Retrograd nu întreabă, face direct, așa că nu avem prea mult timp la dispoziție să revenim pe poziții.

Pe de altă parte, Venus Retrograd este o șansă bună să ne descoperim ca persoane, să ne dăm seama ce oameni vrem să avem alături pentru tot restul vieții. Aveţi grijă în 2022 cu cine vă căsătoriţi, de cine divorţaţi, în ce relaţii intraţi și, cel mai important, aveți grijă de sufletul vostru.

Venus Retrograd și banii

În această perioadă, majoritate nativilor vor avea probleme cu banii. Unii dintre ei își pierd locul de muncă sau chiar decid ei să demisioneze, în timp ce alții cheltuie mai mult decât își permit și așa se aleg cu datorii peste datorii.

Trebuie să fim mai atenți la oamenii din viața noastră, la nevoile și necesitățile noastre. Vom fi mai atenți sau ne vom da seama mai ușor cine și ce contează cu adevărat în viața noastră și nu vom mai fi nevoiți să facem sacrificii care nu merită făcute.

Comments are closed.