Știri externe

Veste grea pentru fanii Milli Vanilli. A murit cântărețul John Davis

Este doliu în lumea internațională a artiștilor. S-a stins din viață John Davis, cântărețul cunoscut pentru hiturile Mili Vanilli. Avea 66 de ani și a murit în urma complicațiilor provocate de infecția cu virusul Sars Cov2.

A murit John Davis de la Mili Vanilli

John Davis s-a stins din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu coronavirus. Anunțul privind decesul său a fost făcut de către fiica lui, printr-o postare pe Facebook. Jasmin le-a cerut celor care l-au îndrăgit pe tatăl ei și care i-au ascultat muzica, să-l aplaude pentru ultima oară.

Fiica lui Davis, Jasmin, a cerut o ultimă rundă de aplauze pentru artist. A făcut mulți oameni fericiți cu râsul și zâmbetul său, cu spiritul său fericit, dragostea și mai ales prin muzica sa, a scris ea într-o postare pe Facebook.

Cântărețul John Davis, unul dintre adevăratele talente vocale din spatele trupei celebre Milli Vanilli, a murit de coronavirus la vârsta de 66 de ani.

Davis a cântat pe albumul de succes din 1989, Girl You Know It’s True.
Grupul format din Fabrice Morvan și Rob Pilatus a vândut mai mult de 30 de milioane de single-uri și a primit un premiu Grammy, care le-a fost retras după ce a apărut informația că nu au înregistrat niciodată și au făcut playback pe scenă. Practic, ei nu cântaseră piesele, doar mimaseră. Vocea era a lui John Davis.

John Davis cunoscut după voce, nu și după identitate

Născut în Carolina de Sud, Davis s-a mutat în Germania și vocea sa, mai mult decât identitatea sa, a devenit cunoscută în întreaga lume sub masca lui Milli Vanilli – ideea producătorului de discuri Frank Farian.

Albumul a devenit un succes la nivel mondial, vânzând 11 milioane de exemplare, propulsat de titlul său dance-pop și de single-urile ulterioare Blame It On The Rain și Babe Don’t Forget My Number.

După scandalul playback-ului, Davis și colegul Brad Howell au format trupa The Real Milli Vanilli. Singurul lor album, „The Moment of Truth” din 1991.

Comments are closed.